ALEKSA JELIĆ: Nisam se osećao seksepilno dok sam glumio Cecu

"Ceca je imala drugačiji fazon, to je bilo više karikiranje, parodija, ali opet sa nekom mojom određenom dozom harizme", bio je odgovor mladog pevača na pitanje da li se osećao seksipilnije kao Ceca ili kao Bijonse

  • 2

Nakon poslednjeg nastupa Alekse Jelića u šou "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je odneo pobedu, gledaoci, žiri pa čak i njegove kolege ostali su oduševljeni njegovim energijom i talentom.

On je svojom imitacijom pevačice Bijonse „oduvao“ konkurenciju i oduševio gledaoce. Aleksa se tako našao po drugi put u ulozi žene, jer je u prvoj epizodi ovog šoua dobio zadatak da imitira Cecu.

Zato je voditeljka emisije "Vikend sa Vanjom", koja se emituje na Radiju S, morala da ga pita da li se osećao seksipilnije kao Ceca ili kao Bijonse.

- Kad sam bio Bijonse, definitivno. Ceca je imala drugačiji fazon, to je bilo više karikiranje, parodija, ali opet sa nekom mojom određenom dozom harizme. Prvo kostim su bile uske pantalone i jaknica preko toga, pa ona majica... Ovoga puta je ipak bio korset a ja sam se osećao kao da sam go na sceni - rekao je Aleksa.

Voditeljka ga je pitala šta misli, šta bi Bijonse rekla da ga je videla, a Jelić je rekao sledeće:

- Iskreno se nadam da bi mi rekla bravo, da bi joj se svidelo, možda bi mi rekla ej ovo si uradio super, a možda bi mi rekla sve je bilo super ali dođi da te naučim ovaj korak, možeš da uradiš bolje - kazao je mladi pevač.

A na pitanje šta misli šta bi mu Bijonsin suprug Džej Zi rekao, Aleksa je odgovorio uz osmeh:

- Mislim da tek on ne bi ostao imun. Mislim da bi oni sad, s obzirom da su na turneji u Australiji, možda bi me pozvali da je zamenim jedno veče na nekom nastupu - zaključio je Jelić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdrav razum

    18. novembar 2013 | 18:29

    Ti bi voleo da te Dzej zi zameni u krevetu sa Bjonse:-D

  • Milica

    19. novembar 2013 | 09:03

    A ova Katarina je toliko glupaaaa, ni jedan ppkret nije znala da ponovi. Hahahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA