KAĆA: Imala bih seks sa Jelenom Jovanović i Sarom! (VIDEO)

Pevačica je u "igri znanja" priznala da, pored muškaraca, voli i prelepe žene, te da bi volela da spava sa Jelenom i manekenkom

  • 5

Pevačica Katarina Grujić rekla je da su joj Jelena Jovanović i Sara prelepe ukućanke, te da bi njih volela da vidi u svom krevetu. Naime, farmeri su igrali "igru istine" i tom prilikom jedni drugima postavljali škakljiva pitanja. Jovanovićeva je pitala Grujićevu da li voli muškarce ili žene i sa kojom devojkom bi spavala.

 

- Imaš li blagih sklonosti ka ženskom polu i koje žene sa Farme bi mogla da vidiš u svom krevetu, tokom vođenja ljubavi? - pitala je Jelena Kaću pred svim ukućanima.

 

- Ja najviše na svetu volim muškarce, ali volim i žene. Pogotovu prelepe žene, a na farmi, ti i Sara - rekla je "kao iz topa" pevačica.

 

Nakon toga, Grujićeva je pitala Slobu koja farmerka mu je najperverznija, a koja najzgodnija. Pevač je rekao da je Marijana najlepša, a Grujićeva najperverznija.

 

Pogledajte kako Kaća odgovara Jeleni:

 

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA