TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Vikler kao zavodnik iz "Mulen Ruža" pobednik sedme emisije! (FOTO)

Skaj i Aleksa Jelić su na fenomenalan način izveli kabaretsku tačku iz čuvenog mjuzikla, a kraj njihovog nastupa žiri i publika su dočekali na nogama

  • 9

Pobednik sedme emisije "Tvoje lice zvuči poznato" je fenomenalni Skaj Vikler koji je uz zajedno sa Aleksom Jelićem priredio pravi šou prilikom izvođenja tačke iz mjuzikla "Mulen Ruž". 

Stalnim članovima žirija Ivanu Ivanoviću, Katarini Radivojević i Mariji Mihajlović, kao gostujući sudija se pridružio Toni Cetinski koji je tako uspeo nemoguće - u isto vreme je bio u studiju TV "Prva" i u "Areni" gde je pevao pred 12.000 ljudi!

Prva je na scenu izašla Tamara Dragičević koja je izvela numeru "Erdelezi", i dobila je pohvale za nastup, od Cetinskog naročito za pevanje, a da bi sve bilo zanimljivije pojavili su se i trubači koji su žiriju na uvce odsvirali "Đurđevdan".

Sneki je postala Gile iz "Električnog orgazma" i zaista je dala sve od sebe, doduše to se nije svidelo Ivanoviću koji je rekao da mu je Babićeva više ličila na Džona Lenona nego na Gileta.

A onda spektakl, Boris Milivojević je imitirao Tonija Cetinskog, a to se toliko svidelo hrvatskom pevaču da mu se pridružio na sceni. "Ja sam se naprosto zaljubio u samog sebe, to je bilo genijalno. Brate, sestro, ćale si, keve mi", rekao je ushićeni Cetinski.

A zatim je Knez ponovo stao na štikle i pretvorio se u Barbaru Strajsend i njegovo izvođenje hita "Woman In Love" je bilo zaista fenomenalno i zasluženo je dobio pohvale žirija, a jedinu primedbu mu je stavio Ivan koji je zaključio da je Knez više ličio na Meril Strip.

Sara Jovanović, koja je sebe prozvala Štrumpfetom, pretvorila se u Bebi Dol, a Ivanović je mladu pevačicu pohvalio rečima da je numeru "Brazil" otpevala bolje od "originala".

Zatim je usledio jedan od sigurno najboljih nastupa u dosadašnjim izdanjima ovog programa - Aleksa Jelić i Skaj Vikler su bili sjajni u izvođenju kabaretske scene iz mjuzikla "Mulen Ruž". Marija je za Skajevo pevanje rekla da je bilo božanstveno, Toni je bio oduševljen priređenim spektaklom a Katarina je priznala da se naježila od uzbuđenja.

Željko Šašić je po mišljenju žirija još jednom pokazao koliko je dobar pevač i odlično je otpevao hit "Kruška" Alena Ademovića. Marija je pohvalila Šašića komplimentom da je svaki ton i triler bio na mestu.

Bez obzira što je bila prehlađena, Ana Kokić je veoma dobro imitirala evrovizijsku pobednicu, Šveđanku Loren, a Cetinski joj je poručio da je ipak uspela da zvuči seksi.

Za kraj, nastupila je Goca Tržan koja je konačno dočekala da opet postane žena, i pretvorila se u Marinu Perazić, a Ivan ju je pohvalio da je sve skinula "kao u originalu" iz spota koji je on gledao kada je imao 15 godina. Radi se, naravno o numeri "Kolačići".

Odlučeno je i koga će takmičari imitirati naredne nedelje:

Sneki – Silvana

Boris – Ana Kokić

Goca – Kristina Agilera

Ana – Kaliopi

Tamara – Majkl Džekson

Željko – Milan Mladenović, EKV

Skaj – Aki Rahimovski, Parni Valjak

Sara – Šakira

Aleksa – Majk Džekson takođe

Knez – Saša Matić

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA