CECA PONOVO OSVOJILA NOVI SAD: Celo telo mi drhti! (VIDEO)

"Novosadska publika sinoć i večeras učinila me je najvoljenijom ženom na svetu", rekla je pevačica posle novog nastupa u dvorani "Spens"

  • 9

Nakon prvog koncerta u petak u Novom Sadu, Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je oduševila publiku u dvorani "Spens", koja je već bila krcata pola sata pred nastup pevačice.

Pevačica je, kao i prošle večeri, otvorila koncert numerom "Nevaljala"  a već sa prvim taktovima publika je zapevala zajedno sa svojom miljenicom.

- Hvala vam svima što ste mi i večeras ukazali čast da oborim rekord u Novom Sadu. Celo telo mi drhti, nema ničeg lepšeg od ovolike ljubavi - rekla je Ceca i uzela zastavu Srbije i crvenu ružu iz publike.

Posle pesme "Nevaljala", pevačica je nastavila da izvodi svoje stare hitove, a Novosađanima je otpevala i numeru "Beograd". Usledili su i noviji hitovi, ali i prava eksplozija dobrog rasploženja i pozitivne energije.

- Novosadska publika sinoć i večeras učinila me je najvoljenijom ženom na svetu. Nisam umorna već puna poleta i veoma se radujem sledećem koncertu u Srbiji u Subotici 27. decembra - otkrila je Ceca, koja je nakon koncerta organizovala privatnu žurku u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Story/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hah

    24. novembar 2013 | 15:30

    Bilo je 10.000 ljudi, odnosno, toliko je prodato ulaznica i za prvi i za drugi dan (ukupno 20.000). Napravila je atmosferu kakvu malo ko moze da napravi. Ok, mozete da je ne volite, mrzite njene pesme, nju..ali ne postoji osoba koja ne zna "Lepotana", "Kukavicu" i niz drugih, starih pesama uz koje ste se bar nekad napili i slavili... Jedna jedina - Ceca <3

  • Hah

    24. novembar 2013 | 15:34

    I da.. Ja sam iz NS i dotakla mi je dusu. Pritom nemam 10, 15, 20 god kao sto cete pomisliti. Vise pozitivnosti ljudi, ako vam se nesto ne dopada samo ga zaobidjite i ne komentarisite ako niste pitani. :)

  • vaš novinar

    24. novembar 2013 | 12:15

    @nije i ne lažte.....A ti si kao bio pa izbrojao koliko je bilo ljudi???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA