EKREM: Da sam završio fakultet, ne bih imao ni 300 evra!

"Ne zamerite mi kako čitam, ja fakultet nisam završio i bolje da nisam jer bih primao manje od 300 evra mesečno", procenio je farmer

  • 22

Ekrem, koji se proslavio internet hitom "Kuća poso", nije baš vičan sa srpskom gramatikom, te se se prilikom čitanja pisma izvinjavao farmerima zbog nerazumljivosti, pravdajući se time kako nema fakultetsko obrazovanje.

- Ne zamerite mi kako čitam, ja fakultet nisam završio i bolje da nisam jer bih primao manje od 300 evra mesečno - rekao je farmer, koji je time aludirao na to da se oni sa fakultetskom diplomom nisu obogatili.

Iako je možda zaradio dosta novca i bez diplome, farmer je neretko imao ispade, pokazujući nepoznavanje opšte kulture i aktuelnih događanja, pa se tako najviše izdvojio njegov biser da je Tesla izmislio aerodrom!

(Telegraf.rs / Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    2. decembar 2013 | 23:39

    Gde smo mi Srbi sa ovakvima, starletama, Pinkom, nasim politicarima i tajkunima???

  • Olja

    2. decembar 2013 | 23:57

    Ma ni osnovnu školu nisi morao

  • Jokica

    3. decembar 2013 | 01:34

    E Srbijo bruko jedna! Nekada smo se smejali na duhovitost a danas na prostakluk i glupost.Nekada su nam velikani zabave bili Ckalja,Mija,Radmila Savicevic,Mihailo Janketic,Ivan Bekjarev...Danas? Ekrem,Golubovicka...i ostali polupismeni,poluludi i do koske bezobrazni i izopaceni likovi!U kom momentu smo poistovetili duhovitost sa vulgarnoscu?Duhovitost izaziva smeh,a vulgarnost gadjenje i prezir! Neka neko to pojasni gospodi iz RRA,koja ovakve skaradije u etru tolerise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA