"Čovek bez sluha", "Irish Stew" i "Za dž" ovog petka na Vračar Rocks festivalu!

Navedeni bendovi će na ovoj manifestaciji odvirati neke od svojih prepoznatljivih hitova ali i nove pesme

  • 0

Pred proslavu 20. godišnjice postojanja koja nas očekuje sledeće godine, kragujevački bend "Čovek bez sluha" će nastupiti pred beogradskom publikom u petak 6. decembra i polako ispratiti kalendarsku 2013. i 19. godinu svog rada - na Vračar Rocks Festivalu, u Centru za kulturu Božidarac.

 

Sa albumom ,"Događaj dana" "Čovek bez sluha" su bili na turneji koja je obuhvatila sve republike bivše Jugoslavije (osim Slovenije) i pokupili su samo hvalospeve. Dobru energiju koju nose podeliće sa prestoničkom publikom i bendovima Za Dž i Irish Stew.

 

Pozitivna atmosfera i posećenost nastupa "Irish Stew-a" u CZK "Božidarac" već su postalitradicija! "Irish Stew" ove godine proslavlja 10 godina rada, te nas i ovog petka očekuje slavljenička atmosfera. Bend već uveliko radi na novom materijalu tako da će ovo ujedno biti i prilika da, pored proslave jubileja i retrospektive prvih deset godina na muzičkoj sceni, publika čuje i neke nove pesme.

 

 

"Za dž" je čačanski garaž indi rok bend prepoznatljiv po energičnim svirkama. Nakon burne letnje festivalske sezone, "Za dž" se okreću promociji upravo objavljenog studijskog izdanja ,"Realnost zove" (Mascom Records, 2013). Da se radi o bendu vrednom pažnje govori i činjenica da su zajedno sa grupom "Psihomodo Pop" svirali na beogradskoj promociji regionalnog izdanja "Rolling Stone" magazina!

 

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od samo 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska), dok će na ulazu u klub cena iznositi 500 dinara.

 

(Telegraf.rs)

 

http://www.telegraf.rs/teme/irish-stew-of-sindidun

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA