Survajver uskoro na TV Nova?

RIjaliti na nekom od najegzotičnijh ostrva gledaoci će moći da prate na "Novoj" televiziji početkom 2014. godine, gde će se za glavnu nagradu nadmetati brojni poznati

  • 1

Početkom sledeće godine sve ljubitelje rijalitija obradovaće povratak popularnog takmičenja na nekom od udaljenih ostrva u Tihom okeanu "Survajver", gde će poznati gladovati, valjati se u blatu i boriti međusobno, a sve to će moći da prate na "Televiziji Nova".

Produkcija "Vision team", kojom rukovodi Dragan Đurković, do sada je bila poznata po serijalu "Survajver". Kako je on jedan od osnivača "Televizije Nova", koja bi trebalo da startuje s emitovanjem već sredinom decembra, sva je prilika da će se peta sezona ovog egzotičnog rijalitija prikazivati na toj televiziji.

VIP učesnici ovog serijala trebalo bi da se okupe već početkom godine i da počnu takmičenje na nekom tropskom ostrvu, dok će i ovaj put Andrija Milošević biti u ulozi voditelja.

(Telegraf.rs/24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    4. decembar 2013 | 15:18

    Manite nas vise VIPovaca...pustite i obican svet da zaradi malo para...a i kulturniji su,i zanimljiviji od ovih javnih licnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA