BORIS: Nije bilo seksa, a kad Kaća izađe, neću je pustiti 10 dana iz kreveta!

- Najteži momenat u rijalitiju su mi bile Katarinine suze koje je lila dok sam izlazio. Jedva čekam da napusti imanje, pa da gledamo filmove i pričamo noću - kaže Boris kroz smeh

  • 9

Mladi maneken Boris Stamenković, koji je tokom jučerašnjeg dana napustio imanje, tvrdi da je zaljubljen u pevačicu Katarinu Grujić, te da jedva čeka da imaju seks kad ona izađe, jer to nije bilo moguće tokom rijalitija. Priznaje da mu je žao što je ispao, jer je veliki borac, a do kraja je malo ostalo.

- Kada bolje razmislim, žao mi je što sam ispao iz rijalitija. Jeste da mi je nedostajala porodica i prijatelji, ali sam veliki borac. Ako sam izdržao ovoliko dana, mogao sam još malo, do kraja. Najžalije mi je bilo kada sam video Kaćine suze. To je najteži momenat za mene u čitavom rijalitiju - kaže Boris za Tečegraf, i dodaje da je iskreno zaljubljen u pevačicu.

- Naravno da sam zaljubljen. Naša veza nije marketinški trik, jer emocije ne mogu da odglumim tako dugo. Pre nego što sam ušao, mislio sam da ne može da mi se desi da izgradim vezu u rijalitiju. Ipak, kada sam ušao, demantovao sam sam sebe. Zaljubio sam se... - iskren je Boris, koji je prokomentarisao i tvrdnju njegovog dobrog druga da Katarina nije njegov tip devojke.

- Znaš kako, niko ne može da me zna toliko dobro. Ja i nemam određen tip, volim da devojka lepo izgleda, ali i da ima karakter - priznaje maneken, koji tvrdi da je Kaćina veza pre rijalitija bila kratkog daha i veoma neozbiljna, te pevačica, iako je prevarila momka iz spoljnog sveta, po Borisovom mišljenju, ipak ima karakter.

Boris tvrdi da seksa na imanju nije bilo, ali da jedva čeka da njegova devojka izađe napolje.

- Seksa nije bilo i bilo bi veoma neumesno za naše porodice da smo ga upražnjavali pred kamerama. Ako sam toliko čekao, sačekaću još malo, a kad Kaća izađe, 10 dana je neću pustiti da izađe. Noću ćemo gledati filmove i pričati (smeh) - kaže mladi maneken.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla bla

    9. decembar 2013 | 14:36

    druze mozes ti bolje od nje...

  • Jovana

    9. decembar 2013 | 15:18

    Kad je momka tako javno prevarila, zamisli sta ce tebi raditi tajno, kad izadje. Takva cura ne moze biti vjerna, jer nema postovanja prema drugima.

  • Lily83

    9. decembar 2013 | 15:20

    Po meni su oni jedan jedini normalan par, od svih farmi do sada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA