Adam Sendler najpreplaćeniji holivudski glumac (VIDEO)

Dženifer Aniston i Denzel Vošington nalaze se na listi glumaca u čije je filmove mnogo uloženo, ali nisu inkasirali koliko je očekivano

  • 3

Američki magazin "Forbs" objavio je listu najpreplaćenijih glumaca u Holivudu. Spisak je sastavljen na osnovu poređenja lične zarade glumaca i zarade samih filmova. Na prvom mestu je Adam Sendler, a njega prate Dženifer Aniston, Ris Viterspun, Nikolas Kejdž i druge zvezde.

Komičar Adam Sendler je za svaki uloženi dolar vratio tek 3,40 dolara. Snimio je filmove "Jack & Jil"' i "That's My Boy", a nijedan nije bio hit u bioskopima.

Miljenica Amerike Dženifer Aniston možda je osvojila srca gledalaca širom sveta, ali prema "Forbsu" njeni filmovi nisu dobro plaćeni, jer za jedan uloženi dolar film inkasira 10,60, što nije dovoljno.

"Plavuša s Harvarda"  Ris Viterspun početkom 2000. bila je junakinja gledanih komedija, ali je u poslednje tri godine vratila tek 3,90 dolara za svaki uloženi dolar.

Nikolas Kejdž jedan je od retkih glumaca koji snima više drama od komedija i romantičnih filmova na ovoj listi, ali prema Forbsu, ni njegovi filmovi nisu zaradili dovoljno - za jedan dolar vratio je samo šest.

Gotovo neočekivano, Denzel Vošington, jedan od omiljenih glumaca Holivuda, vraća tek 8,30 dolara za jedan uloženi. Iako igra sjajne karakterne uloge, u poslednje vreme nije bio deo svetskog filmskog spektakla.

(M. P. / theguardian.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    10. decembar 2013 | 21:30

    Ne znam da li je preplacen ali je mnogo dobar glumac...

  • bezimeni

    10. decembar 2013 | 23:22

    Lik je do bola! Strasan glumac i mislim da nije nikako preplacen!

  • Bojan

    11. decembar 2013 | 12:40

    Nađite boljeg komičara, ako ga ima. A 340% zarade nije toliko loše? Ili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA