Emina i Mustafa ugostili takmičare "X Factora" u Istanbulu! (FOTO)

"Emina je sjajan mentor, prelepo nam je bilo u Istanbulu! Leteo sam prvi put avionom, obišli smo grad, naučili smo mnogo toga i divno se družili!", rekao je jedan od takmičara

  • 6

Nova faza takmičenja "X Factor" "kuće sudija" za neke učesnike nastaviće se u Istanbulu, bar kada je grupa Emine Jahović u pitanju! Ona je zajedno sa svojim suprugom, popularnim turskim pevačem Mustafom Sandalom ocenjivala talentovane kandidate, od kojih samo troje prolazi u finale!

Jahovićeva je svoju grupu "Muškarci do 27" sačekala u domaćoj atmosferi, zajedno sa mužem Mustafom, kojeg je ujedno pozvala da bude gost mentor, sa kojim će birati tri najtalentovanija pevača.

- Emina je sjajan mentor, prelepo nam je bilo u Istanbulu! Leteo sam prvi put avionom, obišli smo grad, naučili smo mnogo toga i divno se družili! Ovo putovanje ostaće mi u najlepšem mogućem sećanju! Kao znak zahvalnosti, našoj divnoj mentorki priredili smo jedno iznenađenje, videćete u emisiji - rekao je Haris Ćato, jedan od takmičara.

U sutrašnjoj epizodi u 21:15 na "Pinku" svoje takmičare predstaviće Emina i Kiki, koji će ugostiti u svojim kućama, dok će zajedno sa gostima mentorima odlučivati o njihovoj sudbini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sjenica

    17. decembar 2013 | 00:02

    Ne seri leba ti!

  • Haris

    17. decembar 2013 | 00:13

    @abc Primio se turski kod tebe ;)

  • mire

    17. decembar 2013 | 15:19

    meni su oboje lijepi,zar je bitno koje nizi ko veci ne serite br nekad u zivotu,tolko ste zvidni pa ne znate sta bi naskrabli,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA