POGODI KO SAM: Nekada stidljiva devojčica, danas jedna od najlepših svetskih sportistkinja (FOTO)

U pitanju je mlada dama koja je u više navrata izabrana za najlepšu teniserku planete

  • 3

Da li prepoznajete ovu mladu damu? U pitanju je sportistkinja koja je počela da se interesuje za tenis kada je imala svega pet godina. Ova devojka je postala je poznata javnosti davne 2004. godine kada je stigla do juniorskog finala Vimbldona.

Vrlo brzo postaje jedna od najboljih teniserki sveta, a tokom svoje seniorske karijere osvojila je 11 titula od čega i jedan Gren Slem. Važi za jednu od najatraktivnijih sportistkinja sveta, a u više navrata proglašena za najlepšu teniserku planete.

Bila je u emotivnoj vezi sa svojim kolegom Fernandom Verdaskom, golferom Adamom Skotom, ali i sa košarkašem Ivanom Paunićem.

Verovatno ste pogodili, u pitanju je Ana Ivanović. Da podsetimo, najlepša srpska teniserka istakla je nedavno u intervjuu za jedan magazin da "traži" novu srodnu dušu i otkrila da joj se dopadaju ambiciozni muškarci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragi

    17. decembar 2013 | 19:30

    Momci ne smete dozvoliti da ovo ozeni neki stranac.

  • aca

    17. decembar 2013 | 18:16

    Najlepsa!

  • Stella

    18. decembar 2013 | 17:58

    Ma kakav stranac, ja sam u Italiji 20 god. I verovali ili ne bez srbin je srbin. Inteligentna i lepa nacija suprotno od italijana. Jedino sto imaju para. Ali polako i oni idu dole..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA