NATAŠA BEKVALAC ZA TELEGRAF: Ja sam emotivni bolesnik, ne gradim karijeru vezama! (FOTO) (VIDEO)

- Redovno idem na masaže, aerobne treninge i pazim na ishranu. Naravno da se desi da jedem slatkiše, prvo što sam hedonista, a zatim i veliki gurman. Takođe, ekstremna sam, ili baš vodim računa o tome šta jedem, ili uopšte ne vodim - otkriva popularna pevačica

  • 11

Seksi pevačica Nataša Bekvalac za Telegraf otvoreno govori o ljubavi, novom albumu, kako održava savršenu liniju, ali i negativnim komentarima pojedinaca na račun njenog talenta i muzike.

Budući da u novoj pesmi "Bolesno te volim", sebe naziva emotivnim bolesnikom, zanimalo nas je da li je i u privatnom životu takva.

- U mojim pesmama publika uglavnom pronalazi sebe. Novinare zanima upravo ovo što si me pitala. Ljubav na neki način jeste bolesno stanje, a ja sam neko kome je ljubav najvažnija stvar u životu. Iz toga možete da zaključite moj odgovor - kaže pevačica.

Iako album najavljuje od početka godine, još uvek nije ugledao svetlost dana...

- Ja sam neko ko generalno ležerno prolazi kroz život. Imam privilegiju da mi je posao takav i da sama sebi određujem rokove. On je definitivno gotov i izlazi u martu - otkriva Bekvalčeva.

Budući da važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na srpskoj sceni, za čitaoce Telegrafa je otkrila svoje male trikove, pomoću kojih pobeđuje celulit i ostale ženske boljke.

- Naravno da imam iste probleme kao i svaka žena i borim se sa njima svakodnevno. Redovno idem na masaže, aerobne treninge i pazim na ishranu. Naravno da se desi da jedem slatkiše, prvo što sam hedonista, a zatim i veliki gurman.  Takođe, ekstremna sam, ili baš vodim računa o tome šta jedem, ili uopšte ne vodim. Ali, kada se te dve stvari podvuku, drago mi je što vodim ovakav život da mogu lepo da izgledam - kaže kroz smeh lepa Novosađanka.

Iako ima mnogobrojne obožavatelje, ima i onih koji negativno komentarišu njenu pojavu u medijima, tvrdeći da popularnost stiče vezama, brakovima i razvodima. Evo šta Nataša kaže na sve to...

- To da vas ljudi prepoznaju može da se dogodi zbog takvih stvari kao što si rekla. To da vašu muziku u kontinuitetu poštuju i slušaju i da imate svoju publiku, da imate milionske preglede, da su vaši koncerti puni, to ne može da napravi nijedan skandal, niti veza, samo pesma - kaže za Telegraf plavokosa pevačica.

Iako je nedavno u jednom intervjuu izašla izjava u kojoj Nataša na pitanje o svadbi odgovara kako je već rekla čuveno "Da", pevačica kaže da su od nje iznudili odgovor.

- Znate kako, mediji uglavnom mogu da iskoriste kada ste dobra duša. Taj odgovor je bio iznuđen iz mene. Ja ponekad nemam prava da ne pričam o nečemu. Jednostavno o ovome ne želim da pričam, jer smatram da imam pravo da imam život koji neće završavati u novinama, a ja želim da svoju najdublju intimu sačuvam za sebe. Jasno mi je da ljude najviše intrigira moj privatni život, ali neka onda sami smisle odgovor koji će da ih zadovolji - tajanstvena je Bekvalčeva.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA