SVI POBEDNICI MUZIČKIH RIJALITIJA: Ko je po vašem mišljenju najbolji? (VIDEO)

Podsetite se nastupa mladih takmičara koji su trijumfovali u popularnim pevačkim takmičenjima. Od pobednika 3K DUR-a, preko Idola, Operacije Trijumf, do Prvog glasa Srbije

  • 14

Muzički rijaliti programi već su dobrih 15-nak godina pravi hit u našoj zemlji i tokom ovog perioda doživeli su i te kakvu ekspanziju. Kroz ovu vrstu televizijskog formata prodelifovalo je veliki broj ljudi a neki od njih postali i poznati pevači, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Predstavljamo vam pobednike muzičkih rijaliti programa i pitamo vas ko je od njih ostavio na vas najjači utisak?

3K DUR

Cela priča o muzičkim rijalitija krenula je sa legendarnom emisijom 3K dur. Emitovala se u periodu od 2000-2004. godine na Trećem kanalu. U ovom šou-programu učestvovali tada osobe nepoznate javnosti, a koje su međuvrenu postali popularne, i to Ana Nikolić, Marija Šerifović, Jelena Tomašević, Ana Štajdohar i mnogi druge. Među pobednicima 3k dura bili su već pomenuta Jelena Tomašević, kao i Ivica Lauš, koji je trijumfovao u prvom serijalu ove čuvene emisije.

Pogledajte nastup Ivice Lauša

IDOL

Muzički rijaliti program "Idol" emitovao se kod nas u periodu od 2003-2005. godine na BK televiziji i važio je za izuzetno popularan TV format. Pobednica ovog šoua bila je Cveta Majtanović, međutim, njena slava je trajala veoma kratko. Osim Cvete, u "Idolu" smo mogli da čujemo vokale Aleksandre Radosavljević i Dušana Zrnića, koji su zazeli drugo, odnosno treće mesto.

Pogledajte nastup Cvete Majtanović

ZVEZDE GRANDA

"Zvezde Granda" je muzičko takmičenje koje je izuzetno popularno u našoj zemlji i regioni i ona već sada može da se pohvali dugogodišnjom tradicijom. Kroz ovaj šou svoje pevačko umeće pokazalo je mnogo pevačica i pevača, ali samo njih sedmoro je trijumfovalo u ovoj emisiji (budući da se do sada prikazalo sedam serijala ovog muzičkog rijalitija). Pobednici šoua "Zvezde Granda" bili sledeći: Branislav Mojićević, Milica Todorović, Dušan Svilar, Darko Lazić, Stefan Petrušić, Darko Martinović i Amar Gile Jašarspahić. Svi oni su između ostalog kao nagradu dobili pravo da snime album za "Grand" produkciju.

Pogledajte nastup Amara Gileta Jašarspahića 

SREĆNA ZVEZDA

Šou "Srećna zvezda" emitovao se dve sezone na televiziji "Hepi". Učesnici ove emisije su pevali jednu zabavnu i jednu narodnu pesmu, a iz takmičenja su odlazili po izboru žirija i publike. Od nekoliko stotina prijavljenih pobedila je Aleksandra Aleksić, koja je snimila jednu pesmu.

Pogledajte kako peva Aleksandra Aleksić

PRVI GLAS SRBIJE

"Prvi glas Srbije" je jedan najlopularnijih šou-programa i do sada su prikazana dva serijala. U prvoj sezoni pobedio je Davor Jovanović, a drugom Mirna Radulović, koja bila ispred Nevene Božović, odnosno Sare Jovanović. Kao pobednica, ova mlada Subotičanka dobila je mogućnost da snimi album prvenac koji bi trebalo uskoro da se pojavi.

Pogledajte nastup Mirne Radulović

JA IMAM TALENAT

"Ja imam talenat" je takođe šou sa višegodišnjom tradicijom, a emisija muzičko-zabavnog karaktera imala je četiri pobednika. U prvoj sezoni u ovog šou-programu trijumfovali su Pilerovi, u drugoj Milica Đokić i Nenad Mahmutović, u trećoj  Bojana i Nikola Peković, a u četvrtoj Katarina Kovačević.

Pogledajte nastup Pilerovih

OPERACIJA TRIJUMF

Muzički rijaliti "Operacija trijumf" imao je samo jednu sezonu. Kroz ovaj šou afirmisali su se mnogi mladi pevači poput Sonje Bakić, Mike Kostić, Vukašina Brajića, Milice Majstorović i ostali. Pobednik "Operacije trijumf" bio je Adnan Babajić, koji je bio ispred već spomenutog Vukašina Brajića.

Pogledajte nastup Adnana Babajića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA