X FACTOR LUDNICA: Tamara, Ilma, Aleksandra, Lukijan, Haris i Aleksa napravili "haos" u "Delta sitiju" (FOTO)

Večeras na Novom Beogradu održan je prvi od dva novogodišnja koncerta gde su se predstavili najbolji kandidati iz Eminine i Kikijeve grupe

  • 0

PRAZNIČNO! Prva grupa finalista takmičenja "X Factor" održala je večeras spektakularan novogodišnji koncert u krcatom "Delta sitiju" u kome su brojni fanovi ovog televizijskog formata uživali u ovom fascinantnom muzičkom događaju.

Svoje pevačko umeće pokazali su najbolji kandidati iz Emininine i Kikijeve grupe - Aleksandra Brković, Tamara Milanović, Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Lukijan Ivanović i Haris Ćato, a ovi mladi ljudi su svojim vokalnim sposobnostima oduševili prisutnu publiku.

Talentovani takmičari izveli su pesme koje su pevali na audicija a njihov nastup nagrađen je gromoglasnim ovacijama i aplauzom i to prevashodno od mladog sveta, koji su maltene "okupirali" "Delta siti" zbog ove muzičke manifestacije.

Nakon koncerta, obožavatelji su iskorstili su priliku da se slikaju sa Aleksandrom, Tamarom, Ilmom, Aleksom, Lukijanom i Harisom, a oni su takođe fanovima podelili i autograme.

Da podsetimo, sutra takođe u "Delta sitiju" biće održan još jedan novogodišnji koncert takmičara "X Factora", a ovog puta pevaće najbolji kandidati iz Kristinine i Željkove grupe (Daniel Kajmakoski, Maja Novaković, Mladen Lukić i bendovi "Doktori", "4U" i H20").

Navedeni finalisti "X Factora" otpevaće zajedno sa Dejanom Cukićem jednu njegovu numeru, a upravo ovaj muzičar će voditi sutrašnji novogodišnji program.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA