NEVEROVATNO: Bali-bega prevarila verenica! (FOTO)

O raskidu je počelo da se priča kada su turski fotografi Džejlan Čapu snimili kako se grli sa drugim muškarcem u diskoteci, dok Burak je Burak sa prijateljima proslavljao rođendan

  • 15

DA LI JE OVO MOGUĆE? Najlepšeg Turčina i momka za kojim uzdiše čitava planeta, popularnog Bali-bega, prevarila je verenica! Naime, Burak Ozčivit ostavio je Džejlan Čapu, jer se viđa sa drugim muškarcem. Dok je prelepi Turčin proslavljao rođendan, ona se provodila sa nepoznatim momkom u drugom klubu.

Iako su donedavno najavljivali spektakularno venčanje i isticali da su zaljubljeniji nego ikad, ipak su raskini veridbu. O raskidu je počelo da se priča kada su manekenku, ćerku turske dizajnerke, snimili kako se grli sa drugim muškarcem u diskoteci.

Kolege su Bali-begu priredili iznenađenje za 29. rođendan, ali je utučeni glumac odustao od provoda i otišao kući.

- Na početku veze su imali problema jer je Džejlan bila ljubomorna na Burakovu popularnost i obožavateljke koje su ga proganjale. Situacija se poslednjih meseci promenila. Udaljili su se jer je Džejlan stalno izlazila - rekli su prijatelji. Dok je Burak samovao za rođendan, manekenka se provodila.

Na društvenim mrežama, obožavateljke su poručile glumcu da ne tuguje, jer ima milion žena koje bi rado bile na mestu Džejlan.

(A. Č./ Hurriyet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    28. decembar 2013 | 15:03

    Svašta kako je nezahvalna, gde će naći lepšeg od njega? <3

  • nina

    28. decembar 2013 | 19:38

    Ljubomorni ste kao i uvek kad je rec o dobrom dasi,pa jos turcin.Momak je najbolji frajer,zar ne?

  • Nm

    28. decembar 2013 | 15:18

    Mnoge devojke ne vole da je muskarac bolji I da bolje izgleda a onada hoce da ga spusti na dole da bi ona bila neko I nesta..pokvarenost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA