NIKOLA RAĐEN: Ana, najponosniji sam, bravo, volim te! (FOTO)

Vaterpolista sa pratiocima na Tviteru podelio oduševljenje jer je njegova supruga osvojila prvo mesto u šouu "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 13

Vaterpolista i suprug Ane Kokić, Nikola Rađen, čestitao je svojoj lepšoj polovini pobedu u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", rekavši da je oduševljen i ponosan.

 

 

Ana je fenomenalnom imitacijom Pink i pesmom "Try" oduševila čitavu naciju. Publika je SMS glasovima odlučila da Kokićeva zauzme prvo mesto i nagradu od 25.000 evra koja ide u humanitarne svrhe.

 

Društvene mreže su se usijale od komentara, budući da poznati na sve moguće načine iskazuju radost što je crnokosa pevačica pobedila. Nole je svoje simpatije iskazao još na početku finalne emisije, dok je Marija Šerifović redovno pozivala pratioce da glasaju za Anu.

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    29. decembar 2013 | 01:23

    Zaslužena pobeda!!! Ako je neko imao sve predispozicije da pobedi onda ke to ona. Pevala je na 4-5 jezika, pokazala neverovatan talenat. Sve na mestu! Svaka čast!

  • dreser

    29. decembar 2013 | 07:02

    KUD IDE OVA SRBIJA. ŠTA SE TO DESILO. GLASANJE BEZ KRAĐE I NAMEšTANJA . PRVI PUT DA POBEDI NAJBOLJI. ŠTA JE BRE OVO . DA JA TO NE SANJAM DA SAM DOŽIVEO BAR JEDAN SEKUND DA SE OSEĆAM KAO DA ŽIVIM U NORMALNOJ DRŽAVI. DA NISMO SVI U SKRIVENOJ KAMERI?

  • Hello

    29. decembar 2013 | 10:11

    Docekasmo i to, prvi put da u Srbiji neko zasluzi prvo mesto, a ne da je namestaljka. Svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA