OVO SU FINALISTI FARME: Ko pobeđuje, glasajte, navijajte! (FOTO)

Za novčanu nagradu od 50.000 evra, koliko očekuje pobednika rijalitija, bore se dve Jelene - Golubović i Jovanović, Romana Panić, Slobodan Đurković, Edin Škorić i Ivan Marinković

  • 7

Nakon puna četiri meseca večeras se završava popularni rijaliti šou-program "Farma". Kao što je od sinoć poznato, za novčanu nagradu od 50.000 evra boriće se šest finalista, a to su Jelena Golubović, Jelena Jovanović, Romana Panić, Slobodan Đurković, Edin Škorić i Ivan Marinković.

Farmer koji bude imao najveći broj glasova publike biće pobednik petog serijala rijalitija, a direktan prenos finala "Farme" možete gledati na Televiziji "Pink" od 21 čas.

Upoznajte finaliste "Farme".

JELENA GOLUBOVIĆ

Rediteljka uživa priličnu podršku publike, iako je svakodnevno uzrok svađa na imanju, a razlog je najviše činjenica da srpski fanovi rijalitija "vole krv" i "igrače koji su žrtva ili glume žrtvu". Pokazivala je gole grudi, imala seks sa Čupom Kalačem, zaljubila se u njega, prozivala Jelenu Karleušu i vređala i trpela dok su je vređali, psovali i gađali.

Farmeri se slažu da je Golubovićeva jako iritantna, da ne ume da ućuti i da svima tera inat, te je to razlog zašto je gotovo svakog dovela do ludila.

JELENA JOVANOVIĆ

Pevačica, koja je na imanje ušla gotovo anonimna, postala je zvezda rijalitija, a sve zbog veze sa Edinom. Jovanovićeva uživa poverenje publike, a produkcija je u jednom momentu ubacila i njenog bivšeg dečka Japu, koji je zamrsio konce u pevačko-odbojkaškoj vezi.

ROMANA PANIĆ

Žena je, po komentarima javnosti, na imanju potpuno nevidljiva. Ne upada u sukobe, niti veze, najviše radi i sređuje imanje. Svakodnevno prima insulin i zabranjeno joj je da se nervira.

Ljubila se sa Markom Vukotićem i nedavno je pokazala svoje zmijsko telo, dok je izvodila striptiz.

SLOBODAN ĐURKOVIĆ

Pevač "Grand produkcije" oduševio je publiku svojom dobrotom, skromnošću, vaspitanjem. Najmirniji je učesnik i nijednom se nije posvađao u rijalitiju. Nije skrenuo pažnju na sebe skandalima, niti vezom sa nekom takmičarkom.

U jednom jedinom trenutku "pukao mu je film" i gađao je kukuruzom Jelenu Golubović.

EDIN ŠKORIĆ

Bivši odbojkaš, koji je javnost osvojio svojom kulturom i vaspitanjem, rijaliti je obeležio emotivnom vezom sa pevačicom Jelenom Jovanović, kao i konstantnim požrtovanim obavljanjem poslova na imanju. Rekao je da mu nedostatak seksa teško pada, ali se uspešno branio od pevačicinih navalentnih pokušaja da ga odvuče u krevet.

IVAN MARINKOVIĆ

Farmer koji je ušao na imanje kao bivši muž pevačice Goce Tržan uspeo je da se posvađa sa svima. Zaljubljen je u manekenku Saru Trajanovićkojoj se sviđa Andrija Aki Marković. Ivan je često upadao u sukob sa glavnom svađalicom Jelenom Golubović, a uspeo je da se posvađa i sa Zoricom Marković.

Navodno je ušao u rijaliti kako bi otplatio dugove. Goca Tržan izjavila je da je ne zanima njegovo učešće, te da ne dozvoljava ćerki da gleda televiziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanjaa

    30. decembar 2013 | 11:17

    Samo da ne pobjedi ni Jelena G., ni Jelena J.- bas su dno dna! Ja bih licno volila da pobjedi ili Ivan ili Sloba!

  • Sneki

    30. decembar 2013 | 11:57

    Sloba do pobjede.... Mnogo dobro dijete.. Ako on pobjedi Srbijo možeš biti ponosna..

  • Sakis

    30. decembar 2013 | 11:50

    Romana, ili Jelena Golubovic. Ko su Ivan i Sloba? Samo u Srbiji mozes postati popularan na osnovu toga da si bivsi muz od pjevacice. Ljigsvac,nikad necu zaboraviti kad je izmakeo stolici Jeleni Golubovic. I to muskarac? Ako on pobjedi, stvarno smo dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA