CECA: Za Novu želim Breda Pita, Kluni je mator za mene!

"Ne verujem u Deda Mraza jer je tako mnogo lakše, a što se tiče holivudskog macana, za mene uvek Bred, pošto Džordž ima 105 godina!", ispričala je pevačica

  • 18

Svetlana Ražnatović nestrpljivo iščekuje svoj nastup u novogodišnjoj noći ispred Narodne skupštine, iako se prvobitno nadala da će najluđu noć provesti u krugu porodice u toplom domu.

- Presrećna sam! Mislila sam da ću se odmarati, čak sam se i radovala tome jer sam imala radnu i uspešnu godinu, a onda se desio poziv koji se ne odbija! Na veliko zadovoljstvo da pevam mom narodu, to sam prihvatila sa apsolutnim oduševljenjem - sa osmehom priča folkerka.

Ona je u emisiji "Vikend sa Zeletom" na "Radio Pingvinu" otkrila je kojeg dasu sa svetske scene bi volela da nađe ispod novogodišnje jelke.

- Ne verujem u Deda Mraza, pod jedan, jer je mnogo lakše tako, a što se tiče holivudskog macana, pa za mene uvek Bred Pit! - rekla je pevačica, dok je voditelj predložio da to može da bude i slavni srcelomac Džordž Kluni.

- Pa baš ti hvala... Koliko on ono ima godina, 105? Ne, ne, za mene samo Bred Pit - uporna je bila Svetlana.

Budući da je nedavno njen sin Veljko na slavu p0zvao svoju devojku, koju su mediji odmah proglasili budućom snajkom, ostaje pitanje da li će odnegde izvireti potencijalni zet, odnosno dečko njene ćerke Anastasije.

- Neka, neka... Ne žurimo sa zetom! - kao iz topa je rekla Ceca!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimp

    30. decembar 2013 | 12:43

    Xaxaxa Ceco Ceco pa on je deset godina mladji od tvog pokojnog muza.

  • RS

    30. decembar 2013 | 12:51

    Svetlana...razlika medju njih je samo 2 godine, biseru jedan

  • MMilan

    30. decembar 2013 | 12:28

    A sto prvo ne posetis nekog poznatog psihijatra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA