OBDUKCIJA POLA VOKERA: Telo ugljenisano, polomljena lobanja, vilica, rebra, leva ruka, ručni zglob!

U krvi nastradalih nisu nađeni tragovi droge ili alkohola. Automobil se kretao brzinom većom od 160 kilometara na sat, te su glumac i njegov prijatelj život izgubili skoro istog momenta kada su udarili u banderu

  • 7

Pol Voker prilikom stravične nesreće u kojoj je nastradao 30. novembra polomio je skoro sve kosti usled žestokog udarca u uličnu sijalicu, i život izgubio skoro istog trenutka! Obdukcijom je pokazano i da je telo bilo sprženo do neprepoznatljivosti zbog eksplozije koja je usledila.

Kao zvanični uzrok smrti slavnog glumca navode se kombinovane posledice brojnih preloma i opekotina. Organe je bilo nemoguće donirati jer su bili potpuno spaljeni.

Njegovo telo pronađeno je na suvozačevom mestu u odbrambenom stavu, što pokazuje da je pokušao nekako da se zaštiti, a pored Vokera, na vozačevom mestu, pronađeno je ugljenisano telo njegovog prijatelja Rodžera Rodasa koji je takođe na mestu ostao mrtav.

Desni ručni zglob mu je napukao, a leva ruka slomljena. Zadobio je višestruke prelome po telu, uključujući i vilicu, rebra, kao i frakturu lobanje.

U njihovim telima nisu pronađeni tragovi droge ili alkohola. Automobil se kretao brzinom većom od 160 kilometara na sat, te su pri strahovitom udaru obojica poginula skoro istog momenta.

(Telegraf.rs/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA