Slavko Beleslin prelazi na TV "Nova"!

Poznati novinar i voditelj će od početka februara na televiziji "Nova" biti angažovan u centralnoj informativnoj emisiji ove stanice

  • 7

Doskorašnji urednik i voditelj na televiziji B92, Slavko Beleslin prelazi na TV "Nova" i gledaoci najmlađe srpske televizijske stanice će ga od početka februara gledati u centralnoj informativnoj emisiji!

Od kako je 17. decembra prošle godine počela sa radom "Nova" počele su spekulacije koja će poznata televizijska imena raditi na ovoj televiziji, a sezonu transfera otvara upravo Beleslin, koji se vraća informativnom programu u kojem je i izgradio svoje ime.

Da podsetimo, Slavko Beleslin je započeo svoju karijeru na nekadašnjoj BKTV u kojoj je radio od reportera, preko urednika do voditelja informativne emisije "Telefakt", a kasnije je bio angažovan u jutarnjem programu "Budilnik". Nakon gašenja ove TV stanice je nastavio karijeru u producentskoj kući "Adrenalin" na mesto urednika programa, a radio je kao urednik i scenarista na projektima kao što su "Piramida", "Ja imam talenat", "Karaoke obračun" drugi.

Sa preuzimanjem voditeljske uloge u emisiji "Piramida" prelazi TV "Pink" vodio Nacionalni dnevnik sve do 2011, kada karijeru nastavlja karijeru na televiziji B92, a pre odlaska sa ove stanice je radio kao urednik i voditelj emisije "Bulevar".

U bogatoj karijeri, Beleslin je izveštavao sa brojnih značajnih događaja, od parlamentarnih izbora, petooktobarskih demonstracija, osnivanje prve demokratske Vlade do hapšenja Slobodana Miloševića.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jack

    5. januar 2014 | 23:26

    Ja na open iptv nemam ovu tv nova. Ne znam cemu tolika reklama kad nisu uspeli da se usaglase sa telekomom.

  • GoranM

    5. januar 2014 | 22:40

    Ju, ju, ko će voditi urnebesno duhoviti Bulevar?

  • meek mill

    5. januar 2014 | 22:35

    kinta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA