JOKSIMOVIĆ: Mladen je sjajan, sarađivaćemo! (FOTO)

- Kao njegov mentor proteklih nedelja još jednom naglašavam da je njegov muzički potencijal ogroman i uveren sam da će nastaviti da uspešno gradi karijeru i nastavi da radi na sebi i posle X Factora - kaže Željko

  • 5

Željko Joksimović, mentor grupe "Stariji od 27" u premijernoj uživo emisiji najpopularnijeg pevačkog šou programa "X Factor" ostao je bez jednog od svojih kandidata.

Talentovani Mladen Lukić napustio je takmičenje nakon napetog duela sa Aleksandrom Brković koja je ovoga puta pobedila zahvaljujući glasovima publike.

- Publika je juče donela odluku. Mladen je bio glasovno odličan. Kao njegov mentor proteklih nedelja još jednom naglašavam da je njegov muzički potencijal ogroman i uveren sam da će nastaviti da uspešno gradi karijeru i nastavi da radi na sebi i posle X Factora. Naučio je jako važnu lekciju i sada samo što pre mora da nastavi dalje - kaže kantautor i nastavlja:

- Siguran sam da ćemo sarađivati i u budućnosti, na moje veliko zadovoljstvo! - rekao je Joksimović, povodom rezultata jučerašnjeg glasanja u "X Factoru" i eliminacije iz daljeg takmičenja talentovanog Lukića.

Narednog utorka u 21:15 TV "Pink" gledaćete jedanaest preostalih finalista koji su uspešno završili prvi krug takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vase

    8. januar 2014 | 18:40

    To svima kazu?

  • ДрАган

    8. januar 2014 | 20:50

    Mladen je po meni ubjedljivo najkompletniji od svih takmicara i ovo sa glasanjem nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom takmicara.

  • SANJA

    9. januar 2014 | 01:30

    @nina hahaha prosječan?? Sestro kupi aparatic za uši .Mala Ilma jest ok,ali je nedorasla i mlada i iako pobjedi zavrsice ko Miley S kao i sve teen "zvjezde"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA