LUDA ŽURKA: Kaći umalo ispale bujne grudi, Jelena Golubović nije došla! (FOTO)

Učesnici petog serijala "Farme" provodili su se sinoć u jednom beogradskom lokalu. Slavlju nije prisustvovala pobednica, koja je dobila upalu glasnih žica

  • 13

U beogradskom restoranu "Holivud ledine" održana je tradicionalna žurka farmera povodom završetka petog po redu serijala popularnog rijalitija. Slavlje je počelo posle 22 časa kada su počeli i da pristižu sada već bivši učesnici ovog televizijskog formata.

U prijatnom i veselom ambijentu provodili su se Anastasija Buđić, Igor Starović, Slobodan Đurković, Zuzi Zu, Ivan Marinković, Lepi Mića, Sara Trajanović, Marko Vukotić, Danimir Vajs, Marijana Leontijević i ostali, koji su iskoristili ponovo da se vide i popričaju nakon završetka rijalitija.

Pored Jelene Jovanović i Edina Škorića, zabavi je prisustvovao još jedan ljubavni par sa "Farme" - Katarina Grujić i Boris Stamenković. Atraktivna zvezda "Granda" pojavila se u crnoj haljini bez bretela i s vremena na vreme obuzdavala bujne grudi, koje su joj zamalo ispale iz njene odevne kombinacije.

Okupljanje učesnika petog serijala rijalitija televizije "Pink" proteklo bez pobednice "Farme" Jelene Golubović i njenog verenika Čupe Kalača. Kako prenose mediji, rediteljka, koja je u poseti Sarajevu, dobila je upalu glasnih žica, pa su joj lekari u bolnici preporučili strogo mirovanje i nekoliko terapija inhalacija.

Pogledajte galeriju fotografija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA