Spinof serije "Breaking Bad" u novembru

Serija pod nazivom "Better Call Saul" će pratiti advokata iz Albukerkija Sola Gudmana kako brani narko bosove, kriminalce i one navodno povređene u manjim saobraćajnim nesrećama

  • 4

Televizija AMV saopštila je da će spinof popularne serije "Breaking Bad" ("Čista hemija") koja nosi naziv "Better Call Saul" premijerno početi da se prikazuje u novembru ali se tačan datum još uvek ne zna.

Serija će pratiti advokata iz Albukerkija Sola Gudmana, koga glumi Bob Odenkirk, kako brani narko bosove, kriminalce i one navodno povređene u manjim saobraćajnim nesrećama.

Televizijska stanica je već otvorila vebsajt posvećen fiktivnom advokatu sa Gudmanovim karakterističnim promotivnim spotovima u kojima se hvali kako može da izvuče svakoga iz pravnih problema. Na sajtu su i "svedočenja" narko dilera i prostitutke koji govore potencijalnim klijentima kako ih je oslobodio, piše AP.

Serija "Breaking Bada", koja je završena prošle godine, pratila je nekadašnjeg srednjoškolskog nastavnika Voltera Vajta koga je igrao Brajan Kinston. Vajt je zajedo sa nekadašnjim učenikom Džesijem Pinkmanom (Aron Pol) proizvodio metamfetamin. Odenkirk je igrao njihovog advokata koji je smislio šemu pranja novca iz svoje kancelarije u tržnom centru u Albukerkiju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA