SRPSKA NOVA GODINA: Aco Pejović peva u Kruševcu, zvezde "Granda" u Jagodini!

Popularni pevači nastupiće na trgovima ovih gradova gde će pesmom sa stanovnicima proslaviti pravoslavnu Novu godinu

  • 5

Aco Pejović zabavljaće Kruševljane će za doček pravoslavne Nove godine na Trgu Kosovskih junaka. Osim popularnog pevača, u Kruševcu će nastupiti  "Oskar bend" iz Kraljeva i lokalni izvođači.

Najavljeni nastupi Snežane Ðurišić i gosta iznenađenja su neizvesni, saopšteno je iz gradske uprave. Program će početi 13. januara u 21 čas i trajaće do 1 sat posle ponoći.

Korporacija "Trajal" bice zadužena za vatromet, a "Jugoprevoz" i grad Kruševac obezbedili su besplatan prevoz ka gradu iz 12 pravaca u 20:30, kao i povratak sa glavne autobuske stanice u 1:30 časova. I za doček pravoslavne Nove godine, obezbeđeni su kuvana rakija, vino i čaj koje je doniralo kruševačko preduzeće "Rubin".

S druge strane, građani Jagodine će pravoslavnu Novu godinu dočekati na gradskom trgu "Skver omladine", a zabavljaće ih zvezde "Granda" Jelena Vučković i Petar Mikić. Koncert počinje u 22:45.

Doček je organizovala lokalna samouprava, koja je pripremila, u prvim minutama posleponoći, raskošan vatromet a služiće se čaj i vruća rakija. Organizator i policija očekuju od 3.000 do 5.000 ljudi na trgu iz Jagodine i opština Pomoravskog okruga.

Lokalna samoprava Jagodine organizovala je, na gradskom trgu, i doček Nove godine 31. decembra, a nastupao je Milan Dinčić - Dinča. Neposredno, uz binu, za doček će raditi i Gradsko klizalište, a radiće i većina restorana u gradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA