LJUBAVNI BAKSUZ: Pogledajte koliko je veza "rasturio" Saša Popović! (FOTO)

Nakon gostovanja u emisiji "Narod pita" i razgovora s direktorom "Granda" raskinuli su Stanija i Filip, Sara i Aki, a Jovana i Danijel Alibabić su najavili razvod

  • 4

Ako ste se smuvali na "Farmi" i želite da vam veza potraje, onda bolje da ne gostujete kod Saše Popovića, jer je direktor "Granda" pravi baksuz za rijaliti parove!

Slučajno ili ne, nakon gostovanja u njegovoj emisiji "Narod pita" su raskinuli Stanija i Filip, Sara i Aki, a najnoviji primer je slučaj Jovane i Danijela Alibabića, koji su dva dana nakon gostovanja na "Pinku" najavili da se razvode!

Da se jednom dogodilo, verovatno ne bi bilo vredno pomena, ali kad se ponovi više puta, onda već postaje zanimljivo.

Popovićev malerozni niz je započeo u decembru prošle godine kada su, par dana nakon gostovanja u Sašinoj emisiji, raskinuli Stanija i Filip, koji su se zbližili na "Farmi 4", preživeli i nekoliko meseci nakon toga, čak i pričali o braku i deci... Međutim, mrka kapa.

Tokom poslednjeg serijala rijalitija iz Lisovića, gledaoce je zaokupljala ljubavna priča između Akija i Sare. Njih dvoje su, posle njenog izlaska s "Farme" ipak obnovili vezu, a na Fejsbuku su postavljali zajedničke fotografije koje pokazuju koliko su srećni zajedno.

Ali, ne lezi vraže, čudnim sticajem okolnosti, nakon pojavljivanja u emisiji "Narod pita" i njihova veza je "pukla", a Sara je za Telegraf izjavila da je s Akijem raskinula zbog pritiska javnosti.

Saša Popović je 6. januara bio dvostruki maler - u istoj emisiji u kojoj su gostovali Aki i Sara, bili su i Jovana i Danijel Alibabić. Nekadašnji farmeri koji su se venčali krajem septembra prošle godine u Podgorici, pričali su o planovima za budućnost i proširenju porodice...

Nepuna tri dana kasnije Jovana je medijima poslala šokantno saopštenje u kojem je najavila razvod, optuživši Alibabića da je fizički zlostavljao, uz tvrdnju da je on gej!

Interesantno je da su gosti u ovoj baksuznoj emisiji bili i Kaća i Boris, kao i Sloba Đurković i njegova devojka Miljana. Videćemo da li će i njih stići Popovićeva "kletva".

(Telegraf.rs / Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    14. januar 2014 | 20:05

    Njega treba ukloniti i grand i sve ostale bicikle koje truju narod što pre!!!!

  • GrOb4r

    14. januar 2014 | 20:07

    Nije on kriv nego se ovi jadnici prefolirali zaneli se ....

  • AnanS

    14. januar 2014 | 21:12

    Ranije je bio potrcmo Breni a sad glumi glavnog baju sa onim cvikerima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA