PRIVEDEN ČUPO: Izazvao lančani sudar u Beogradu!

- Dok sam gledao da li sam promašio ulicu, udario sam u automobil koji je bio ispred mene, a on je zatim udario u još jedan auto koji se kretao ispred njega i time sam izazvao lančani sudar - objasnio je Kalač

  • 3

Čupo Kalač, verenik pobednice "Farme" Jelene Golubović, juče je, kako navodi "Alo", priveden u policiju zato što je u Beogradu izazvao lančani sudar u ulici Tadeuša Košćuškog! U nesreći nije bilo povređenih a na automobilima je pričinjena znatna materijalna šteta.

Kalač koji je vozio "reno megan" kaže da je prava sreća što je vozio samo 20 kilometara na sat.

- Bio sam u kolima sa mojom Jelenom, nju sam odvezao kući i krenuo za Pančevo. U trenutku dok sam gledao da li sam promašio ulicu, udario sam u automobil koji je bio ispred mene, a on je zatim udario u još jedan auto koji se kretao ispred njega i time sam izazvao lančani sudar. Drug me dovezao u stanicu da dam izjavu. Upravo sam bio kod sudije za prekršaje i naravno da ću platiti kaznu. Nisam se uplašio, bitno mi je samo da nikom ništa ne fali. Znate, vozio sam 20 na sat, to je bila velika sreća, odmah idem kod moje Jelene, koja se veoma zabrinula - izjavio je Čupo Kalač.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    15. januar 2014 | 16:02

    neka, platiće Jelena

  • pancevac

    15. januar 2014 | 20:39

    Sta ces ti u Pancevu?

  • Ivan

    17. maj 2014 | 18:53

    Znam da nije lako sa konjske zaprege u auto uskociti Jos veliki grad vezbaj malo da se na sve to naviknes trebace ti vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA