LUDNICA: Zvezde "Montevidea, vidimo se" napravile haos na crvenom tepihu (FOTO)

U "Sava centru" održana je premijera ostvarenja Dragana Bjelogrlića, kojoj prisustvuju brojne poznate ličnosti. Pre same projekcije, crvenim tepihom prošetali su Miloš Biković, Viktor Savić, Arman Asante i ostali junaci filma "Montevideo, vidimo se"

  • 5

U krcatom "Sava centru" održana je svečana premijera novog filma Dragana Bjelogrlića "Montevideo, vidimo se", nastavka čuvenog filma "Montevideo, Bog te video". Pre same projekcije, ekipa ovog ostvarenja prošetala neizbežnim crvenim tepihom, a ovom događaju prisustvovali su njihovi fanovi koji su nestrpljivo čekali da vide svoje junake.

 

Ceremonija je počela oko 20:15, a u veselom ambijentu koji su pratili taktovi muzike 30-tih godina prošlog veka, Moša, Tirke, Stanoje i ostali su počeli da pristižu. Poput velikih zvezda, publiku i fanove su redom pozdravili glumci Srđan Žika Todorović, Vojin Ćetković, Nikola Đuričko, Branko Đurić Đura, Aleksandar Radojičić, Nebojša Ilić, Ivan Zekić, a neki od njih su najmlađim obožavateljima potpisivali autograme.

 

 

Nakon desetak minuta usledile su gromoglasne ovacije i aplauz pošto su u tom trenutku crvenim tepihom prošetali i glavni junaci ovog ostvarenja, Miloš Biković, Viktor Savić i Petar Strugar, koji su stigli zajedno na premijeru. Simpatije su takođe prikupili i glumci iz Španije koji igraju u filmu "Montevideo, vidimo se", a posebno prelepa glumica Elena Martinez, koja je mamila uzdahe prisutnih u elegantnoj crnoj haljini.

 

 

Na samom kraju, crvenim tepihom je prošao reditelj Dragan Bjelogrlić i to u društvu svetske filmske zvezde Armana Asantea, koji takođe igra u ovom ostvarenju i koji je upravo za ovu priliku ponovo došao u glavni grad Srbije.

 

 

Osim ekipe filma "Montevideo, vidimo se", premijeri su prisustvovale i brojne poznate ličnosti iz naše zemlje među kojima su bili fudbalska legedna Dragan Džajić, pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom, reditelj Boris Malagurski, voditeljka Biljana Obradović, nekadašnji košarkaški reprezentativci Dejan Bodiroga i Dejan Tomašević, pevačica Nevena Božović, Kiki Lesendrić, kao i Ivan Bosiljčić i njegova supruga Jelena Tomašević.

 

 

Nakon projekcije ostvarenja Dragana Bjelogrlića, publici su se poklonili naši i španski glumci, navedeni holivudski glumac Arman Asante, kao i pevačica Luz Kasal.

 

 

(V. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA