POKVASILA GUZU: Rijana puši džoint i pozira u toplesu! (FOTO)

Osim što se pohvalila seksipilnom zadnjicom, diva sa Barbadosa na privatnoj jahti skinula je gornji deo kupaćeg kostima kako bi osunčala grudi

  • 5

Razuzdanu Rijanu egzotični Brazil izgleda daje uzeo pod svoje, te se pevačica, nakon što je pokazala grudi na jednoj tamošnjoj plaži i erotično vadila gaćice iz guze, još jednom razolitila, ovoga puta na privatnoj jahti.

 

R&B zvezda isplovila je na pučinu sa prijateljicom, gde je prilikom veslanja iskoristila priliku da provokativno ispozira za svoje fanove, međutim i ovoga puta je u kadar "procurela" zamotana cigara koju, ako je sudeći po njenim dosadašnjim slikama, Ri-Ri ne ispušta.

 

 

- Nisam htela da postavim ovu sliku, ali mislim da je je ovde moj osmeh skreće pažnju sa svega ostalog - napisala je pevačica ispod slike.

 

 

Osim što se pohvalila seksipilnom zadnjicom, diva sa Barbadosa skinula je gornji deo kupaćeg kostima kako bi osunčala grudi, i maštovitu fotografiju podelila sa milionima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA