ĐOGANI OPLEO PO X FACTORU: Ko su Kristina i Emina, koji hit one imaju?!

- Žiri ne sme da bude pristrasan. Daniela Kajmakoskog već proglašavaju pobednikom. Pa šta mislite, kako se osećaju ostali takmičari kad to čuju - kaže denser

  • 27

Besan zato što je njegova ćerka Marinela eliminisana iz "X Factora", razočarani Đole Đogani je žestoko iskritikovao žiri popularnog šou programa, a na njegovoj meti su najviše bile Kristina Kovač i Emina Jahović, za koje se denser zapitao koje to one hitove imaju i da li su ikada održale neki koncert!

- Marinela je bila kolateralna šteta u ovom šou programu. Ispala je samo zato što se Željku ne dopada Fifi. Ono što oni rade je katastrofalno. Umesto da pomažu toj deci,oni im odmažu. Žiri očigledno nije svestan da se ne bira najbolji pevač, nego onaj ko ima "ono nešto". Ne znam samo kako žiri njima bira pesme koje će pevati kad ni sebi nisu mogli da odaberu pesme? Koji hit oni imaju? Šta pevaju Emina i Kristina? Da li su ikad održale koncerte? - ljutito je prokomentarisao denser Đole za "Informer" i dodao da nije fer što članovi žirija favorizuju pojedine kandidate.

- Žiri ne sme da bude pristrasan. Daniela Kajmakoskog već proglašavaju pobednikom. Pa šta mislite, kako se osećaju ostali takmičari kad to čuju? Kako to psihološki utiče na ostale kandidate? Guraju pogrešnu priču - zaključio je Đogani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    23. januar 2014 | 12:52

    hahaha cerka sa skromnim glasovnim sposobnostima zrtva pokvarenog zirija ......ima srece sto je upala u grupe inace bi je vec zaboravili.

  • ona

    23. januar 2014 | 14:16

    Ma nemoj,pa Maja Novakovic je izmislila pevanje za Marinelu pa je ispala i na zalost tata joj nije vise ziv da bi je podrzao kao Djogani Marinelu

  • ap0calypto

    23. januar 2014 | 12:53

    tako je Džogani bre. cim je ona ispala, mora da je namestajka. u ego te udarili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA