EMINA I IVANA OSVOJILE ORIJENT: Dve Srpkinje na listi najlepših Turkinja! (FOTO) (VIDEO)

Naša pevačica i dizajnerka izabrane su od strane turskog sajta Askham za najzanosnije žene u ovoj zemlji. Na listi se takođe nalaze glumice Džansu Dere, Nur Fetahoglu, Berguzar Korel...

  • 34

Turski portal Askham.com.tr napravio je listu najlepših žena u Turskoj, među kojima su se našle i dve Srpkinje - Emina Jahović i Ivana Smiljković Sert.

Pored naših lepotica, na spisku su i tamošnje glumice koje su ovih godina postale poznate kod nas, poput Džansu Dere i Nur Fetahoglu. Pogledajte koje su se cice našle na ovoj listi.

Emina Jahović Sandal - Srpska pevačica je turskoj javnosti još više postala poznata kad se udala za tamošnju muzičku zvezdu Mustafu Sandala. S poznatim turskim pevačem Emina ima dva sina - Jamana i Javuza. Jahovićeva je u Turskoj snimila nekoliko i numera na turskom jeziku, kao i reklama (jednu između ostalog i sa suprugom Mustafom). Glumila je i u turskoj seriji "Polje lala", koja se emitovala na "Pinku". Trenutno je u žiriju takmičenja "X Factor", koji se takođe prikazuje na ružičastoj televiziji.

Ivana Smiljković Sert - Ivana je srpsko-turska dizajnerka koja je rođena pre 34 godine u Zaječaru. 1999. je postala Miss Beograda, a svojevremeno je bila i učesnica takmičenja izbora za mis Jugoslavije. Pre 12 godina odselila se u Istanbul, gde upoznaje Jurdala Serta, za koga se udala 2004. Veoma je popularna u Turskoj i jedna je od najlepših i najpoznatijih voditeljki i dizajnerki.

Džansu Dere - Džansu je svakako jedna od najatraktivnijih turskih glumica. Bivša je mis ove zemlje, a pažnju na sebe skrenula je igrajući u hit-seriji "Sila" (koja se prikazuje na televiziji "Pink"), gde tumači istoimenu junakinju iz ovog ostvarenja. U poslednje vreme se šuška da je u vezi s Kenanom Imirzaliogluom, Ezelom iz istoimene serije, u kojoj je Dereova glumila Ejšan. Sve o Džansu Dere možete pročitati OVDE.

Songul Oden - Songul je poznata turska glumica koja je u svojoj zemlji poznata i po pozorišnim predstavama. Karijeru je započela davne 2001, a naša publika je pamti po ulozi Gumuš iz istoimene serije.

Nur FetahogluOva lepa turska glumica rođena je u nemačkom gradu Duizburgu, a u Turskoj je diplomirala na Fakultetu za dizajn. Njena najpoznatija uloga jeste u seriji "Sulejman Veličanstveni", gde je igrala sultaniju Mahidevran.

Berguzar Korel - Berguzar takođe važi za jednu od najlepših turskih glumica. Karijeru je započela 2006, a njena najpoznatija uloga je uloga Šeherezade u seriji "1001 noć". Udata je za kolegu Halita Ergenča, s kojim ima sina Alija.

Selin Demiratar - Selin je skrenula pažnju na sebe pojavši se u seriji "Gorki život", gde je igrala s čuvenim Kenanom Imirzaliogluom. Osim što glumi, ova lepotica je izgradila i karijeru fotomodela. Bila je dugo u romansi s Mehmetom Akifom Alakurtom (Boran agom iz serije "Sila"), s kojim je raskinula.

Tuba Bujukustun - Tuba je profesionalna glumica već 11 godina, a proslavila se u seriji "Asi", koja se prikazivala i u našoj zemlji. Takođe, bavi se i modelingom, a pre tri godine udala se za turskog glumca Onura Sajlaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    24. januar 2014 | 21:21

    Ako je Emina srpkinja jer je rodjena u Srbiji ,onda sam ja nemica

  • Republika Sandzak

    24. januar 2014 | 19:31

    Srpkinja?? Emina Sandzanka

  • Hr

    24. januar 2014 | 19:07

    Ne pada jabuka daleko od stabla!!!!!!Krv nije voda!!!!One su Srpkinje s puno turske krvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA