HELANKE I MIŠIĆI: Sulejman u mladosti plesao po diskotekama! (FOTO)

Slika Halita Ergenča iz mlađih dana, na kojoj ga ni rođena majka ne bi prepoznala, oduševila je fanove širom planete, a na njoj glumac nosi pripijene biciklističke i mini top

  • 22

Zvezda serije "Sulejman veličanstveni" Halit Ergenč pre nego što je postao popularan, osim što se opijao i bio beskućnik, devedesetih godina je radio i kao plesač u noćnom klubu, gde je za potrebe svoje takčke oblačio pripijene helanke i svetlucave topove kako bi što bolje istakao svoje mišićavo telo.

O ovome svedoče i fotografije iz mlađih dana poznatog glumca, koje su obišle internet, a pomamljene žene i dalje ne mogu da veruju da muškarca iz snova gledaju u ženskim kostimima.

- Ničega se nisam stideo. Cilj mi je bio pošto-poto da se probijem na tursku scenu pa sam počeo da plešem. Zabavljao sam se, a i zarada je bila odlična - iskreno je rekao Halit.

Iako se sada smeje ovim slikama, Sulejman ističe i da nikada više ne bi obukao ništa slično, što je i potpuno razumljivo, s obzirom na to da bi ga malo ko prepoznao u ovom izdanju.

- Roditelji nisu bili srećni jer sam radio samo noću i plesao u diskotekama, ali znali su da sam tvrdoglav i da neću odustati od svojih snova - rekao je on i dodao da danas samo pleše iz zadovoljstva na zabavama i venčanjima.

Turski glumac je krajem 80-ih i početkom 90-ih plesao za pop zvijezde Ajdu Pekan i Leman Sam, a bio im je i prateći vokal. Upravo mu je to pevačko iskustvo bilo podsticaj da skupi hrabrost, ode u Njujork i postane glumac u mjuziklima.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    25. januar 2014 | 15:32

    Da li ste vi normalni zašto toliko veličate turčina?

  • Dejan

    25. januar 2014 | 15:45

    J..o vas Sulejman

  • Olepa

    25. januar 2014 | 15:53

    Pa ljudi dosta vise o turcima, vi sto ih volite idite dole kod njih.....ocigledno da se istorija ne uci . Turci bi naj srecniji bili da nemanja ni jednog Srbina niti hriscanina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA