Jelena i Čupo privedeni u Turskoj!

"Čupo i ja nismo imali pasoše kod sebe, ali čim su nam utvrdili identitete, odmah su nas pustili", rekla je rediteljka i potom nastavila da priča kako uživa u čarima Beleka

  • 2

Pobednica "Farme" Jelena Golubović i njen izabranik Čupo Kalač na zajedničkom odmoru u Turskoj privedeni su u policijsku stanicu zbog provere identiteta, budući da nisu imali pasoše sa sobom prilikom jednog izlaska u noćni klub.

- Jelena i Čupo se fenomenalno provode i obilaze noćne klubove, a spomenute večeri sa sobom nisu poneli nikakva dokumenta. Kada im je policija prišla, ostali su izbezumljeni i pokušali da objasne kako im je pasoš ostao u hotelu. Međutim, nijedan izgovor im nije pomogao i nadležni organi su ih odveli u obližnju stanicu - priča za „Alo!" dobro obavešten izvor i dodaj da se poznati par nije dugo zadržao na proveri.

- Turci su bili neumoljivi i nisu hajali na njihove opaske kako su poznati i kako će da se žale zbog ovog nemilog događaja. Nakon što je policija dobila potvrdan odgovor iz njihovog hotela od recepcionara koji je dao bližu biografiju popularnog para i informacije iz dokumenata, nadležni su ih pustili - nastavio je izvor blizak paru.

Ovu informaciju potvrdili su i budući mladenci, dok je Jelena dodala da su odseli u hotelu "Gold siti" sa igračima "Partizana", koji tamo imaju pripreme.

- Ništa strašno! To je bila obična rutinska kontrola. Čupo i ja nismo imali pasoše kod sebe, ali čim su nam utvrdili identitete, odmah su nas pustili. Vreme je odlično za odmor, nema gužve, uživamo u svom luksuzu koji ovaj hotel ima u svom posedu. Imamo dosta društva, a tu su i fudbaleri "Partizana", sa kojima smo se sprijateljili - prokomentarisala je Golubovićeva.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA