AMATERKA: Rozga iskopirala Rijanu u X Factoru! (FOTO) (VIDEO)

Hrvatska pevačica se poslužila veštačkom kišom na bini, iako je isti performans imala grupa "Destiny's Child" 2005. godine, a nedavno i tamnoputa pevačica sa Barbadosa, Rijana

  • 29

Pevačica Jelena Rozga neprijatno je iznenadila čitavu Srbiju, kada je u četvrtoj po redu uživo emisiji "X Factora", otpevala najnoviju pesmu "Cirkus", a deo performansa na bini bila je veštačka kiša. Pre više od godinu dana, isti takav nastup je imala Rijana, a grupa Destiny's Child je izgleda 2005. godine svima bila inspiracija, sa, gle čuda - veštačkom kišom na bini!

Bijonse, Keli Roland i Mišel Vilijams su nastup sa kišom imale davne 2005. godine, dok su izvodile numeru "Lose My Breath" u Atlanti.

Sličan nastup imala je Rijana i to baš u engleskoj verziji "X Factora", sa numerom "Diamonds".

Hrvatska pevačica Jelena Rozga, potpuno je skinula performans iskusnijih koleginica i svima prezentovala kišu na bini uz pesmu "Cirkus".

Očigledno je da se Rozgin vizuelni direktor poslužio "Youtube"-om i starim i proverenim trikom koji garantuje da će publika ostati bez teksta.

Budući da je na samom početku pesme zaista oduševila publiku, iako je pevala na plejbek, pri samom kraju je razočarala gledaoce "X Factora".

Korisnici najveće internet sile- Tviteraši, žestoko su osudili ovakav postupak hrvatske pevačice.

Pogledajte nastup Jelene Rozge u "X Factoru"

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ines

    29. januar 2014 | 00:53

    Sta god da se uradi prokomentarise se kao fuj, kopija itd...za ne poverovati koliko zlobe!!

  • Jovana

    29. januar 2014 | 01:02

    Ma ne dirajte Rozgu,raspalite po Doris sta ceee ona ovdeee!??

  • Danijela

    29. januar 2014 | 01:21

    Nije zloba nego cinjenice. Rozga je cirkus kako joj I sama pesma kaze. Pevala na plejbek I iskopirala kompletan Rijanin nastup sa Americkog XFaktora. Ne znam kako je produkcija to smela da dozvoli. A drugo, nisam nacionalista, protiv Hrvata kao nacije nemam nista, ali hrvatska nema svoje ucesnike na X Factor Adria I ne znam sta ce njihovi pevaci u tevijalnom delu. Doris je previse kontraverzna licnost da bi bila na ovom takmicenju. Kao da mi njima posaljemo Cecu. Ko je sledeci? Tompson?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA