ANA MIHAJLOVSKI BEZ ŠMINKE: Kad ustanem, uplašim samu sebe! (FOTO)

"Evo, sada da vidite da i dalje imam momente (prečesto) kad sam jako ružna! Ne mogu usta da zatvorim koliko su mi krivi zubi! Ne kakite više, niko ne izgleda kao na TV-u!", napisala je voditeljka koja očigledno ne haje za primedbe na njen izgled

  • 30

Tvrdnje pojedinih medija da je operisala nos i zube, kao i da sada izgleda mnogo lepše nego ranije, isprovocirale su Anu Mihajlosvki, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju bez šminke kako bi dokazala da je "i dalje ružna" kad se ne sredi i na lice ne nanese slojeve pudera.

- Osam ujutru, ja kupujem mleko, kad u jednom magazinu na naslovnoj "cela operisana"... Slika - ja od pre jedno 7 godina bez šminke i slika ja sada uz pomoć šminke! Pa mačići, znate kako, to se ne zovu operacije, to se zove pre svega odrastanje jer znate tada sam imala oko 23! To se zove i rasveta, full tretman MBK produkcije, mog stiliste koji i kravu napravi na ribu, itd... Evo, sada da vidite da i dalje imam momente (prečesto) kad sam jako ružna... Sad jos imam i taj uzas kod usne! - ogorčena je voditeljka.

- I za ime boga, zubi su moji, aman neće ni jedan zubar da stavi protezu, kažu "zaštitni znak", iako ne mogu usta da zatvorim koliko su izbačeni! Tako da... Ne kakite više, niko ne izgleda kao na TV-u! Ja, eto, kad ustanem, uplašim samu sebe, a sad ću prepasti i sve vas... buahahahha - napisala je ona, dok je njena koleginica Marijana Mićić čitavu situaciju okrenula na šalu!

- Treba pod hitno i te obrve da središ, vidiš da su ti nejednake - našalila se Mićićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    30. januar 2014 | 15:54

    Previse iskompleksirani ljudi! Povraca mi se od kompleksasa koji imaju iskrivenu sliku realnosti, koji zapravo izgledaju uzas imaju 20kila viska pa i vise pa preko komentare lece komplekse. Niko bez sminke ne izgleda isto a zene su proklete sto im je drustveno nametnuto da se sminkaju i sredjivaju jer to sve rade ako ne onda su ruzne ako se srede onda plasticna operacija je u pitanju. Godinama svi se menjamo ni ja ne izgledam uopste isto kao pre dve godine bas sam se promenila, neka se prolepsaju neke oruzne, to je normalno, najbitnije je kakav si covek, a kakvim recima se sluzis govori o tome kakav si... Previse gadova, previse mrznje.... Ana je prelepotica a oni koji to ne vide ocigledno imaju veliki problem sami sa sobom. Ana divna si!

  • Mici

    30. januar 2014 | 15:23

    Izgleda kao anoreksicni decak....uzas.

  • Ciga

    30. januar 2014 | 15:55

    Ana je prelepa i bez sminke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA