Karleuši isključili grejanje, duguje 900.000 dinara za gas?

Pevačica i njen suprug Duško Tošić navodno nisu na vreme plaćali račune za prirodni gas kojim greje svoj dupleks na Dedinju. Iz PR službe Jelene Karleuše demantuju ove navode

  • 24

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić navodno su prošle godine ostali bez grejanja zbog neizmirenih obaveza prema preduzeću "Srbijagasu".

Pevačica nije na vreme plaćala račune za prirodni gas kojim greje dupleks na Dedinju, zbog čega je prvobitni račun iznosio čak 900.000 dinara, nakon čega su im nadležni isklučili grejanje.

Međutim, Tošić je u međuvremenu uspeo da otplati deo dugovanja od 400.000 dinara i tada je potpisao reprogram koji ga je obavezao da preostalih 500.000 dinara uplati u što kraćem periodu, čega se fudbaler i njegova supruga nisu pridržavali, pišu Naše novine.

Kako je na snagu stupio Zakon o naplati dugovanja, bračnom paru Tošić-Karleuša nedavno je poslata opomena pred isključenje gasa.

- Duško i Jelena nisu na vreme plaćali račune za grejanje koji su se u međuvremenu nagomilali. Nekoliko puta im je odlagano isključenje, jer su obećali da će izmiriti obaveze, ali kako to nisu učinili u dogovorenom roku, ponovo bi mogli da ostanu bez grejanja. Iako je Duško obećao da će prikupiti novac koji duguje, on nije uspeo da ispoštuje dogovorene rokove, zbog čega su mu nedavno uručili poslednju opomenu pred isključenje. U "Srbijagasu" nema povlašćenih ni privilegovanih, osim kada se radi o zdravstvenim i školskim ustanovama - rekao je dobro obavešteni izvor za ovaj list.

U predzuzeću "Srbijagas", zbog poslovne tajne svih korisnika, nisu hteli ni da potvrde, ali ni da demantuju ova saznanja.

- Svi naši cenjeni korisnici su maksimalno zaštićeni i ja ne mogu da vam dam informaciju o licu koji ima potpisan ugovor. Može da se desi da potrošač ima dug i da je postupak pokrenut. O gospodinu i gospođi za koje me pitate nemam saznanja niti smem da ih iznosim u javnost, osim ako sud ne naloži - kaže Marija Labus iz "Srbijagasa".

U međuvremenu, iz PR službe Jelene Karleuše demantovali su ove navode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš NS

    5. februar 2014 | 12:20

    Duguje 990 000 hiljada za gas i vi ste rešili da ih isključite?! Pa zašto Bajatoviću sve gradjane neisključuješ kada dodju do duga od milon dinara? Koliko naroda ste isključili za dug od 10 000? Bando sa djonovima od obraza!

  • apokalipsa

    5. februar 2014 | 11:12

    Konfiskujte joj cipele

  • Tijana

    5. februar 2014 | 12:16

    A mi obicni smrtnici kad jednom ne platimo odmah stize opomena! Bitno je da je ona aktivna na drustvenim mrezama i da pljuje koga stigne. Sram te bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA