SUZE U X FACTORU: 4U, Haris, Uroš plakali u bekstejdžu (FOTO) (VIDEO)

"Mnogo smo se vezali jedni za druge i žao nam je što se više nećemo družiti", rekle su Katarina, Vanja, Lana i Teodora

  • 6

U duelu pete epizode "X Factora" gledali smo žensku grupu "4U" i mladog Harisa Ćata koji je veoma emotivno doživeo ovaj duel, te smo njegove suze mogli da vidimo i pre proglašenja rezultata. Po završetku "pesama spasa" i nerešenom glasanju žirija, gledaoci su odlučili da takmičenje napušta grupa "4U".

Devojke su bile veoma tužne, a iza scene bilo je najemotivnije do sada! Ovoga puta videli smo i muške suze: Uros nije mogao da obuzda emocije.

- Ja ne mogu da verujem šta se dešava- rekao je Uroš po proglašenju rezultata.

Tamara Milanović je, takođe, emotivno doživela ovo veče, jer više u ovom takmičenju neće bodriti svoju najbolju drugaricu Vanju.

- Veoma sam tužna i razočarana, mislim da nisu trebale da ispadnu! Vanja je moja najbolja drugarica ovde i mnogo će mi nedostajati! - prokomentarisala je uplakana Tamara, dok su devojke po završetku emisije rekle:

- Žao nam je, ne možemo da se smirimo, ali pre svega zbog naših drugara! Mnogo smo se vezali jedni za druge i žao nam je što se više nećemo družiti! Naravno, nastavljamo sa našom pričom, verujemo da ćemo uskoro snimiti i pesmu za sve naše drage fanove koji su nas podržavali! Hvala i našoj dragoj mentorki - navele su devojke.

Pogledajte video:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SmallSilverFox

    6. februar 2014 | 13:35

    Brate,kakva su ova dva pederića gore,kukala im majka obojici

  • Mozda su u sumi...

    6. februar 2014 | 12:37

    Kakvi moroni!

  • Nina

    6. februar 2014 | 12:59

    Gledam samo onu x patrolu i kad vidim ovog Harisa digne mi se kosa na glavi,mali je ocajan,kao i ceo x faktor,pocev od voditeljke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA