SILA: Pogledajte šta vas čeka u večerašnjoj epizodi! (VIDEO)

Boran će biti šokiran kada bude saznao da firma koja pokušava da preuzme njihovu zemlju pripada Sili, veliki zemljoposednici oštro kritikuju Firuza

  • 1

Na televiziji “Pink” večeras se emituje 50. epizoda “Sile”, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

 

Romantično veče i predivno jutro Sile i Borana uskoro će pokvariti vest koju će mladi aga primiti od Gizem. Boran će ostati šokiran kada bude saznao da firma koja pokušava da preuzme njihovu zemlju pripada Sili. Borana će obuzeti stravičan bes. Sila pak, ne znajući za sve to, stiže ispunjena ljubavlju i čežnjom. Boran najpre ne zna šta bi učinio, ali nakon toga traži od Sile objašnjenje. Sila će se rastužiti kada bude saznala da Boran zna za njena ulaganja i pokušava da mu objasni svoje motive. Džihan uviđa da Gizem nešto istražuje i da to krije od njega. Ponovo kuje plan kako bi saznao o čemu je reč i kako bi to iskoristio u svoju korist.

 

 

I stanje u Mardinu se dodatno komplikuje. Veliki zemljoposednici oštro kritikuju Firuza. Svi su saznali da se Sila okrenula protiv plemena Gendžo, ali situacija postaje ozbiljna kada budu pomislili da je i Boran u to umešan. Sila govori Boranu da će odustati od planiranih projekata i njihov će se odnos izgladiti sve dok Sila ne bude razgovarala sa Ajše iz Mardina.

 

Pogledajte najavu za večerašnju epizodu:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA