Ovo je seksi cica od koje Stanija "pozajmljuje" guzu?! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je Džen Setler, američka lepotica, koja je nedavno dobila nadimak najbolja guza Instagrama

  • 4

Stanija Dobrojević na svojim profilima na društvenim mrežama redovno postavlja provokativne fotografije i tako raspaljuje maštu brojnim muškaraca.

Srpska starleta, koja između ostalog i vredno trenira u tereatani, "crpi inspiraciju" od mnogih atraktivnih devojaka širom sveta, između ostalog i od Amerikanke Dženifer Džen Setler.

U pitanju je devojka koja je takođe na društvenim mrežama postavlja seksi slike, u kome se u prvom planu ističe njena guza.  Budući da je za kratko vreme prikupila veliki broj pratilaca na Instagramu, dobila je titulu najbolja guza Instagrama.

Međutim, Setlerova se nedavno istakla da ne želi da reklamira svoju zadnjicu već da želi da inspiriše druge osobe da treniraju i da se učlane u teretanu.

Pogledajte kako vežba Stanija:

Pogledajte kako trenira Dženifer Setler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    15. februar 2014 | 11:39

    Prvo, glupo je porediti uopste ove dve osobe. Dzen je jedna presimpaticna prezgodna devojka, koja NIJE STARLETA, vec je posvecena fitnesu i sasvim slucajno je postala ovoliko pracena na Instagramu. Ja sam imala njenu sliku kao inspiraciju, a nisam ni znala da je njena, dok se nije proslavila. Stanija nije vredna pomena. I ovako plasticna nema l od lepote, jedino sto ima je zadnjica (jer su joj i grudi plasticne), i to nije ni prici Dzenifer, i prosto je smesno porediti, kao nebo i zemlja. Kao da poredite Bitlse i Medeni mesec.

  • milorad

    14. februar 2014 | 17:46

    pa priroda joj dala jedan dio ljepote,ostalo kroz one stvari oko sipke i kreveta plastificirala i dosla preko rilijati budalestina do zvijezde.eto srece da joj je bog dao vise mozga a upola ljepote.sve je mogla kroz plastiku i razne zahvate popraviti. koja djevojka kaze da ima puno verenika,i onako lako uskace u krevet svi su vidjeli.bruka za zenski rod.ko je podrzava takva mu u kucu i nek se ponosi sa njom.nije ni za komsinicu.fuj...

  • Bojana

    14. februar 2014 | 16:35

    Ne podnosim Staniju jer je obična seljančura ali kako vi pišete gluposti, strašno. Šta ima da crpi inspiraciju devojka ide u fitnes i vežba zato ima dobru guzu a i majka priroda je odradila svoje ne može da se napravi nešto ako nemate takvo prirodno da oblikujete vežbama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA