STRAHOVI I FOBIJE POZNATIH: Od ovih stvari se plaše holivudske zvezde

Od papira pa do automatskih vrata, saznajte koje stvari i fobije izluđuju svetske zvezde šoubiznisa

  • 4

Kao i obični ljudi i poznate ličnosti imaju strahove od pojedinih stvari i pojava. U pitanju su razne vrste fobija od kojih holivudske zvezde baš boje i strepe i žestoko ih nerviraju.

Američka glumica Megan Foks mrzi papire. Kako ova lepotica tvrdi, ona nema fobiju od toga, već osećaj osobe koju nervira kada neko "škripi noktima po tabli". Megan kaže da kada čita neki scenario mora da koristi plastične čaše kako bi držala papir na kome se nalazi tekst.

Njen kolega Džoni Dep se plaši klovnova." Postoji nešto što  ne štima oko njihovog obojenog lica i njihvog lažnog osmeha. Čini mi se da iz njih vreba tama, potencijalno zlo", rekao je svojevremno ovaj holivudski glumac.

Metju Mekonahi ima više strahova. Poznati glumac plaši se automatskih vrata, i on im uopšte ne prilazi. Takođe, Mekonahi ne voli tunele. Tačnije, on nema strah od tunela, već se plaši kada ulazi u sam tunel.

Bili Bob Tornton se smrtno plaši antičkog nameštaja. Ovaj glumac se nikako ne oseća prijatno kada je u prostoriji u kome se nalazi nameštaj koji datira iz perioda pre 1850. godine.

Rodžer Mur, koji je nekada glumio neustrašivog agenta Džejmsa Bonda, ne može da uzme pištolj pre nego što nekontrolisano počne da trepće.

Čuveni reditelj Alfred Hičkok, koji je režirao film "Psiho", bojao se jaja, koja je baš mrzeo. Da ironija bude veća, legendarni Volt Dizni, koji je nacrtao Mikija Mausa, plašio se miševa.

Neke od velikih svetskih zvezda šoubiznisa imale su tremu na bini, a u ovoj kategoriji nalaze se Merilin Monro, Barbra Strejsend i ser Lorens Olivije.

Po mnogima najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan se plaši vode i to zbog smrti njegovog druga iz detinjstva koji se u mladosti udavio.

Nikol Kidman plaši se leptirova. Ona je pokušala da reši ovaj problem tako što je ušla u kavez pun ovih insekata, međutim, to nije upalilio.

Prema legendi, poznati reditelj Stiven Spilberg ima strah od insekta, dok američki biznismen Donald Tramp imao fobiju od rukovanja.

Glumac Bela Lugoši, koji je igrao Drakulu, plašio se krvi, dok se Gustav Ajfel, tvorac Ajfelove kule, bojao visine.

Strah od letenja imale su brojne zvezde. Glumac Toni Kertis pokušao je da se reši ovog problema hipnozom. Letenjem avionom plašio se i čuveni Elvis Prisli, ali i Džoni Keš.

(Telegraf.rs/neteorama.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA