JELENA GOLUBOVIĆ: Da Mimi ima mozga, ne bi pumpala sise! (FOTO) (VIDEO)

- Ja sam visoka devojka i lepše mi stoje haljine i ova veličina grudi mi odgovara, a usne se sviđaju roditeljima i dečku - kaže iskreno starleta

  • 14

Starleta u usponu Mimi Oro, bila je pacijent psihijatrima Jeleni Golubović i Vendi, u njihovom novom rijalitiju. I dok je Vendi zaključila da je Mimi ima mozak koji treba pročistiti, jer ne može da joj stane dovoljno informacija, Jelena tvrdi da starleta nema ni dva grama mozga.

- Sve su one starlete i kao idu na fakultet, a nemaju dva grama mozga. Da ona ima mozga ne bi pumpala sise i usne. Žao mi je što ti i Mimi imate potrebu preko sisa da dođete do ciljeva - rekla je na samom početku Jelena, dok je Vendi dodala da joj je Mimi baš čudna.

- Da li može da vam se ukruti bradavica sa tim silikonima, imate li osećaj? - pitala je Golubovićeva.

- Imam osećaj, naravno. Ja sam visoka devojka i lepše mi stoje haljine i ova veličina grudi mi odgovara, a usne se sviđaju roditeljima i dečku - kaže iskreno starleta.

Nakon toga, Milica je pitala Vendi da li je normalno da njen dečko sam ide u bioskop, a Vesna je zaključila da je nezreo za takvu devojku kao što je Oro.

- Ne znam, on mene svakodnevno zadovoljava sitnicama, ali mi se ipak nije svidelo što je sam otišao - rekla je razočarana Mimi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saraji

    22. februar 2014 | 10:37

    Da ove dve imaju grama mozga, nebi pristale da na ovako odvratnoj reziji ucestvuju. Pink ne moze da plati dobrog rezisera i ove mlade glumce da upozrebi za neku lijepu seriju, nego koristi trecerazredne nepusmene glumce, à reziser, pa se stidi svoga rada. Koje pisao scenario, on ima gram mozga, à i to... !!!

  • .

    22. februar 2014 | 10:58

    Sta reci na ovo? Sramota!

  • ⭐Pratilac "TELEGRAFA"⭐

    22. februar 2014 | 11:09

    Realno ste obe retardirane,fali vam jos i Vendi da budete trio fantastiko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA