Sergej Trifunović obožava mamine šnenokle!

"Sergej je sa 24 meseca života znao sva slova. Nisam ja bila preambiciozna majka koja bi ga terala da uči, ali kada mi je pokazao ćirilično slovo "D", počela sam da ga učim i ostala slova", ispričala je ponosna majka glumca

  • 12

Boba Ivković Trifunović, majka najpoznatijeg srpskog bratskog glumačkog para Sergeja i Branislava Trifunovića ispričala je zanimljive detalje o odrastanju dva talentovana dečaka, a uz to otkrila i da je stariji, Sergej, bio pravi mali genije.

Iako su njih dvojica naizgled veoma slični, Boba ističe da i nije baš tako, i da je Sergej povukao na nju, pa je zato impulsivan, dok je Bane, s druge strane, mnogo staloženiji.

- Sergej i Bane su posle druge godine srednje škole otišli na fakultet. Sergej je rođen u Mostaru, Branislav u Kruševcu. Nemaju isto mesto rođenja, različit im je horoskopski znak, temperament, hobi… Ipak, retko ko im razlikuje glas kada se jave na telefon. Sada, kada dođu kući trudim se maksimalno da im ugađam. Želim da uživaju u svakom trenutku koji provedu s nama u kući. Bane nema neke posebne želje kada je hrana u pitanju, ali Sergej prosto obožava šnenokle - rekla je brižna majka za "Blic".

Ona je istakla i da je Sergej bio pravo čudo od deteta i da joj mnogi nisu verovali da je učio da čita sa samo dve godine.

- Davno me je jedna novinarka intervjuisala zbog Sergeja, Bane još nije bio u glumačkim vodama. Iskreno sam joj pričala o njemu. Između ostalog, da je sa osamnaest meseci znao šezdesetak reklama sa televizije. Kada bih sa njim dok je bio mali šetala Kruševcem, a on vidi "Jugobanku" ili "Beogradsku banku" vikao je na sav glas: "Mama, to je "Jugobanka" ili "Beogradska banka"". Naravno, novinarka mi nije poverovala, što me jako pogodilo. Sergej je sa 24 meseca života znao sva slova. Nisam ja bila preambiciozna majka koja bi ga terala da uči. Jedan dan mi je doneo "Ilustrovanu politiku" i rekao: "Mama, da ti pokažem slovo D ćirilično". To je naučio sa televizije. E, onda sam ga ja učila ostala slova. Vaspitačice u obdaništu bile su oduševljene kako je čitao i pamtio priče - ispričala je Boba.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    23. februar 2014 | 14:26

    Moj drug je radio kao konobar u s.bana u kaficu gde je ovaj stalno svracao i kao "zaboravio" da plati. Konobari samo molili boga da ne dodje u njihovoj smeni. Dva puta je iz svog dzepa platio njegovo pice i treci put pojuri za njim i kaze "izvinite niste platili" a sergej ce njemu "dobro mali kako te nije sramota da me juris po ulici sto nisi rekao sledeci put", moj drug mu kaze "prosla dva puta sam platio iz svog dzepa, nisam nista ni rekao, ali nemam ja para da ti placam kafu" i na kraju devojka sto je bila sa "velikim" sergejem se uhvati za novcanik i plati. Sergej je poznat po tome da voli da pije pice i samo ustane i ode

  • Ahahahhahaa

    23. februar 2014 | 12:05

    Sergej trifunovic bi mogao da shvati da nije najveca zvezda na svetu i da pocne da placa svoje racune po kaficima, a ne konobari iz svog dzepa da moraju da placaju njegovu kafu ili oni malo drcniji da ga jure po ulici. Nije se desilo jednom, desilo se bas dosta puta. Za sve se grebe, za cigare, pare, pice, kafu, spava na podu kod nekoga kad ode u inostranstvo da ne bi platio smestaj, ali jadni konobari ne rade za neku veliku platu, ne moraju oni da te caste seljacino! Plati svoje jer to uzmu od konobara, nije to tebe gazda castio kako si tti umislio! Mozda je dobar glumac, ali los i skrt covek, sitna dusa.

  • Sale

    23. februar 2014 | 11:15

    Bila zurka ovo ono. Jovo Divjak ovo ono. Napredna inteligencija u naprednoj zemlji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA