UDVARAČ SUZANI MANČIĆ: Imaš celulit na dupetu!

- Doterala sam se za izlazak i jedan moj udvarač, sa kojim sam posle mog razvoda otišla na romantično putovanje, me je pogledao i rekao: "Jao, imaš celulit na dupetu!" - bez blama je ispričala voditeljka

  • 10

Nekadašnja loto devojka Suzana Mančić pričala je o tome kako muškarci ženama nabijaju komplekse, i uz po koji savet devojkama, iznela je i primer iz ličnog iskustva, kada joj je uvarač bez pardona "isprozivao" zbog "pomorandžine kore" na zadnjici.

Ona je u emisiji "Magazin in" detaljno ispričala nimalo prijatan gest jače polovine.

- Nikada nisam bolje izgledala nego tada, nikada mršavije. Tada sam bila mlađa. Doterala sam se za izlazak i jedan moj udvarač, sa kojim sam posle mog razvoda otišla na romantično putovanje, me je pogledao i rekao: "Jao, imaš celulit na dupetu!" - rekla je Suzana, i izazvala opšti smeh u studiju.

Iako nije želela da precizira na koji način mu je tačno odvratila, Mančićeva je napomenula da nije bilo prijatno, ali i sve pripradnike muške populacije posavetovala da svojim ženama svakodnevno treba da govore da su lepe i poželjne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    23. februar 2014 | 16:07

    Nema veze koliko godina je imala i dal' je bila mrsava. Celulit nemaju samo debele i starije. Edukujte se malo.

  • Lazaris

    23. februar 2014 | 12:26

    Bezi bre babetino

  • Nole

    23. februar 2014 | 14:31

    Pa sta je ocekivao kad babe seta nego celulit..strije i ostale gadosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA