MILICA PAVLOVIĆ: Mene niko neće! (VIDEO)

Zanosna zvezda "Granda", gostujući u emisiji "Magazin In" televizije "Pink", je naglasila da se nikada ne bi zabaljala sa dečkom kojoj se dopada nekoj njenoj drugarici

  • 14

 

Milica Pavlović, jedna od najatraktivnijih zvezda "Granda", požalila se da je momci ne žele. Gostujući u emisiji "Magazin In", mlada pevačica je navela da je se očigledno pripadnici jačeg pola plaše.

 

- Mene je sramota da kažem, mene niko neće. Plaše me se, to je istina - rekla je Milica u emisiji televiziji "Pink" i otkrila da je prvog dečka imala u prvom razredu srednje škole.

 

 

Pavlovićeva je voditeljki Sanji Marinković takođe istakla da se nikada ne bi zabavljala sa momkom kojoj se nekoj njenoj drugarici dopada i da od bivših emotivnih partnera na kraju veze nije dobijala nikakav poklon.

 

Da podsetimo, u nedavnom intervjuu za Telegraf, Milica je rekla da bi snimala seksi scene sa američkim glumcem Vinom Dizelom.

 

Pogledajte kako je izgledalo gostovanje Milice Pavlović u emisiji "Magazin In":

 

 

Da podsetimo,

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arthammer

    2. mart 2014 | 11:10

    "naglasila da se nikada ne bi zabaljala sa dečkom kojoj se dopada nekoj njenoj drugarici". Zanima me koliko razreda osnovne škole je završio autor ovog teksta? Ovako konstruisana rečenica ponavlja se čak dva puta.

  • Лазар Милованчевић

    2. mart 2014 | 11:05

    Еее оћу ја , јави се :-P

  • Angie

    2. mart 2014 | 11:55

    Misle da si laka zena zato te nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA