SAŠA POPOVIĆ KRITIKOVAO AMAR GILETA: On mora mnogo toga da poradi u svojoj glavi (VIDEO)

"On je odličan pevač i mnogo dobar dečko, ali postoje neki faktori, koji ne želim sada da kažem, koji mogu da mu naruše popularnost...", rekao je direktor "Grand" produkcije

  • 8

Saša Popović, direktor "Grand" produkcije, istakao je u razgovoru za televiziji "Pink BH" da pobednik takmičenja "Zvezde Granda" Amar Gile Jašarspahić treba da poradi na nekim stvarima kako bi zadržao popularnost koji je imao nakon trijumfa u čuvenom muzičkom talent šou-programu.

- Gile mora mnogo, mnogo toga da poradi u svojoj glavi, da bi ostao zvezda kakva je bio odmah posle takmičenja. On je odličan pevač i mnogo dobar dečko, ali postoje neki faktori, koji ne želim sada da kažem, koji mogu da mu naruše popularnost... - rekao je Popović i nastavio:

- Gile je pobednik "Zvezda Granda", jedini pravi Bosanac iz Federacije, musliman, koji je pobedio usred Beograda, ali takvi kao on nadiru u ovoj sezoni mnogo njih. Verujte mi, imamo mnogo dobre dece i odličnih pevača u ovoj generaciji koji nam baš dolaze iz Federacije i koji mogu da postanu novi Gile - istakao je direktor "Grand" produkcije.

Pogledajte šta je Saša Popović poručio Amaru Giletu Jašarspahiću:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boba

    2. mart 2014 | 14:53

    Sale mnogo dobar čovek i veliki profesionalac i sve što je postigao ,postigao svojim radom i treba ovi mladi da ga slušaju kao oca.

  • apokalipsa

    2. mart 2014 | 12:02

    Dzaba sto je pobjedio u Bg,on voli onu svoju selendru pa nek se i vrati tamo. Ne voli on Bg koliko Bg voli njega.

  • sabina

    3. mart 2014 | 02:38

    Pričajte vi šta hoćete Gile je pjevač kakav se rijetko susreće, realno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA