Tomu Pantersa hapsili na hrvatskoj granici zbog belog roblja!

- U kombiju nas je bilo baš mnogo, sve mi tamnoputi. Sa nama je bila i Jellena, koja je skrenula pažnju carinika. Rekli su nam da sumnjaju da švercujemo devojku kao belo roblje u Italiju - otkrio je pevač grupe "Blek panters"

  • 0

Frontmen grupe "Blek panters", Toma, proživeo je pravi pakao na hrvatskoj granici, kada je sa koleginicom Jellenom krenuo na zajednički nastup u Poreč, gde su ih carenici zaustavili i optužili da svercuju belo roblje!

Muzički tandem sa pevačicom bezbrižno je krenuo na nastup kombijem, međutim, na granici dočekala ih je prava neprijatnost.

- U kombiju nas je bilo baš mnogo, sve mi tamnoputi. Sa nama je bila i Jellena, koja je skrenula pažnju carinika. Prvo nas je žena carinik pustila, pa nas je posle par minuta zaustavila. Rekla mi je da sumnja da švercujemo devojku kao belo roblje u Italiju. Bio sam šokiran. Zadržali su me sat - rekao je Toma za "Blic", koji je u pomoć pozvao prijatelja iz Poreča da im pomogne da razjasne nesporazum.

- Kada se sve završilo, prošli smo carinu i svi smo seli i napili se - rekao je on, a njegovu priču potvrdila je i pevačica Jellena.

- Nije bilo prijatno. Ja sam bila bela plavuša, preplanula od kreme za potamnjivanje. Ne znam zaista zašto smo im bili sumnjivi. Toma je u panici zvao prijatelje da pomognu. Konačno posle nekoliko sati, dobili smo pasoše i dozvolu da prođemo - ispričala je pevačica.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA