POGODI KO SAM: Nekada mali gitarista, danas zvezda "X Factora" (FOTO)

U pitanju je mladi muzičar koga ćemo gledati u superfinalu popularnog televizijskog formata koje će biti organizovano u "Kombank areni"

  • 5

Da li preznajete ovog mladića? U pitanju je momak koji je sada student Muzičke akademije i dolazi iz Banjaluke. Ima 20 godina, obožava muziku, a u slobodno vreme uradio je obrade hitova mnogih stranih ali i domaćih muzičkih zvezda, poput Saše Kovačevića i "Tropiko benda".

Tokom 2013. godine prijavio se za takmičenje "X Factor", a ovaj mladi muzičar dogurao je do superfinala ovog popularnog televizijskog formata. Za njega njegova mentorka Emina Jahović kaže da će napraviti veliku karijeru.

Verovatno ste do sada pogodili, u pitanju je Lukijan Ivanović. Mladi Banjalučanin kaže da "X Factor" prati već nekoliko godina:

- Pratio sam ovaj format u Engleskoj i Americi i kada sam saznao da ce biti i kod nas prijavio sam se. Unazad dve godine počeo sam snimati covere koji su postali prepoznatljivi tako da sam imao publiku putem interneta, društvenih mreža na osnovu tih obrada. Ljudima iz regiona se dopao moj rad i eto - rekao je Lukijan i nastavio:

- Svi oni koji su mi pisali i pružali podršku na mom Jutjub kanalu da se prijavim. Smatrao sam da je ovo prilika koju ne treba propustiti i nisam pogrešio - istakao je Lukijan, koji se već uveliko priprema za veliko finale sa svojom mentorkom Eminom Jahović.

Ivanović je naveo da veliku podršku dobija i od svoje porodice:

- Mi smo jedna srećna muzička porodica! Veoma mi znači Eminina podrška, ali i podrška mame, tate, sestre i brata i svih mojih vernih pratilaca - jedva čekam superfinale da se svi okupimo! Ovo takmičenje mi je pomoglo da se osamostalim, odvojio sam se od porodice i zaista sam ih se uželeo. Međutim, iako nije bilo lako, vredelo je - "X Factor" nam je svima pružilo veliku popularnost: od kada smo postali superfinalisti uverili smo se šta je ludilo koje se zove biti popularan - rekao je Lukijan.

Veliko finale takmičenja "X Factor" zakazano je za 23. mart u "Kombank areni" i biće emitovano na televizij "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    10. mart 2014 | 20:11

    Favorit : L. Ivanovic

  • ДрАган

    10. mart 2014 | 21:48

    OK covjek skroz. Zelim ti da pobjedis jer si kompletna licnost i jedan obican,normalan,mladi covjek.

  • Djordje

    11. mart 2014 | 08:11

    Decko drzi se ti produkcije jer lepo slazes aranzmane a pevanje ostavi onima koji znaju to da rade.Falsiras na svakom lajvu za sve pare,i idi kod zubara jer to dranje je tamo prihvatljivo ponasanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA