NASTRANE ZVEZDE: Rijana voli da je bičuju tokom seksa, Lejdi Gaga da je grizu

Neke od svetskih zvezda koriste raznorazne metode i pomagala tokom vođenja ljubavi, kako bi njihov seksualni život bio "interesantniji"

  • 3

Svetske zvezde s vremena na vreme ističu da je seks bitna stavka u njihovim životima, međutim, neke od njih vole da insistiraju i na nastranim elementima tokom vođenja ljubavi. Od bičevanja pa do čupanja kose, pogledajte šta neki od planetarnih džetseteta rade tokom seksualnog odnosa sa partnerom.

Rijana - Ova pevačica bez ikakvih problema voli da govori o seksu. Jednom prilikom, kada su se na društvenim mrežama pojavile njene golišave fotke, lepotica sa Barbadosa se sažalila na momke što im devojke ne šalju upravo takve slike. Rijana je jednom priznala da je seksu mazohista i da voli da je bičuju. Takođe, ona je navela da obožava spontanost tokom vođenja ljubavi.

Anđelina Džoli - Američka glumica je svojevremeno bila ljubitelj sado-mazo seksa. Tokom ljubavnog zanosa, Džolijeva je koristila i noževe, pogotovo kada je bila u braku sa kolegom Bilijem Bobom Torntonom. Međutim, kada je u vezi sa Bred Pitom, Anđelina je prestala sa sado-mazom seksom.

Karmen Elektra - "Malo zadovoljstva, malo bola, malo zabave", opisala je svoje seksualne fantazije ova američka lepotica i nastavila: "Posećujem razne vrste seks-šopova i sakupljam lisice, nevaljali donji veš i ostala pomagala", rekla je Karmen Elektra jednom prilikom.

Lejdi Gaga - Kontroverzna pevačica je priznala da je nastrana tokom seksa. Tokom vođenja ljubavi, Lejdi Gaga voli da se oblači u razne vrste kostime a od partnera kad-tad traži da je grizu. Inače, ova pop-zvezda ostavlja pored svog ljubavnika veštačke trepavice i to kao znak zahvalnosti za dobro "odrađen posao".

Eva Longorija - "Nemam averziju prema vezivanju u krevetu, ali preferiram da mi muškarac veže ruke svilenom maramom", rekla je američka glumica i naglasila da voli da muškarac bude glavni tokom seksa.

Tomi Li - Bivši suprug Pamele Anderson kaže da ima fetiš stopala i da je kao mali voleo da masira ista." Volim da stavljam akcenat na stopala i ona moraju da budu lepa i čista", iskren je roker.

Riki Martin - Poznati pevač istakao je tokom jednog intervjua da tokom seksa voli da svog partnera polije takozvanim "zlatnim tušem".

- Obožavam "zlatni tuš". Temperatura tela i "zlatnog tuša" se razlikuju, u tome je i čar - rekao je svojevremeno popularni Portorikanac.

Šaja Lebef - Poznati amerčki glumac takođe ima fetiš tokom vođenja ljubav. Navodno, Lebef tokom seksa voli od partnera da ga čupaju za kosu.

Čarli Šin - Ovaj čovek je očigledno sve probao u seksu. Čarli, koji je spavao sa mnogo žena, navodno je ljubitelj "treskanja" po guzi (spenkovanja), kao i raznoraznih vrste predigri.

(Telegraf.rs/emandlo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA