DANIEL KAJMAKOSKI: Devojke mi nude seks!

- Te ponude nisu lepe jer nismo mi životinje! One nas ne poznaju, pa kako mogu onda da nam nude takve stvari? Devojke moraju imati malo ponosa u sebi - rekao je takmičar za kojim su mnoge devojke izgubile glavu

  • 12

Superfinalista i, po mnogima, favorit za pobedu u "X Factoru", Daniel Kajmakoski otkrio je da se ne nada previše kada je u pitanju ovo takmičenje, iako je baš u ovu priliku uložio sve što ima. Uz to, kaže i da ga popularnost nije promenila, ali i da ne može da veruje koliko ga devojke spopadaju.

Makedonac koji sanja da dostigne slavu Tošeta, nesumnjivo je obeležio prvu sezonu ovog popularnog takmičenja.

- Imao sam par puta ovakvu priliku, pa ništa od toga nije ispalo, zato znam koliko ovo brzo može da propadne, zbog čega stojim sa obe noge na zemlji. Imam intuiciju da je baš sada vreme da uspem, ali spreman sam i na suprutno. Došao sam ovog puta spreman, jer nisam imao više šta da izgubim, ostavio posao i stan i sve stavio na jednu kartu. Mislim da je Tamara takođe zaslužila da pobedi - objašnjava Makedonac koji ima otvorene ponude za seks od stane nežnijeg pola, ipak on im poručuje da to nije romantično.

- Te ponude nisu lepe jer nismo mi životinje! One nas ne poznaju, pa kako mogu onda da nam nude takve stvari? Devojke moraju imati malo ponosa u sebi. Nažalost nisam zaljubljen, jer dobro biram, ali pošto dolazim definitivno da živim u Beograd, biće vremena - rekao je 29-godišnji takmičar za "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viena

    14. mart 2014 | 13:22

    Ti si prvi ja mislim koji se iz Austrije vratio u Srbiju.

  • Srbin

    14. mart 2014 | 14:35

    Decko je fin,kulturan i vaspitan,i muskarac je za razliku od vecine ostalih takmicara koji oblacenjem,mindjusicama i frizuricama vise lice na devojcice,zato ne vidim razlog da laze!

  • Gumica

    14. mart 2014 | 13:17

    Ma kako da ne, padaju u nesvest kada te vide.Kako mrzim ovo, kada se po novinama hvale kako ih devojke satro smaraju.Daj bre klempo spusti se na zemlju malo.Nisi toliki "smele" da dozvolis sebi da ovoliko s...s!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA