Ovako će izgledati nova Grand televizija! (FOTO)

Televizijski kanal čiji je vlasnik "Grand produkcija" prikazivaće program 24 sata dnevno, a najavljene su brojne nove emisije kao što su "Grandovanje", "Žurka", "Diskoteka", "Veče sa...", "Grand koktel", "Profil" i druge

  • 4

Program nove "Grand" televizije će se prikazivati neprekidno 24 sata, a sve će sve će biti emitovano iz čak devet studija, od čega su tri velika i šest manjih specijalizovanih studija.

Pripremaju se brojne nove emisije kao što su "Grandovanje", "Žurka", "Diskoteka", "Veče sa...", "Grand koktel", "Profil", "Halo, halo", "Nedeljjno popodne", Gipsy & friends"... Zatim emisija kratke forme "Grand news" , ali i "Vremeplov", "Grand kviz", "Grand duel", "Modna policija", "Grand noviteti", "Blic vic" druge.

U osam sati dnevno živog programa, osim razgovora sa gledaocima iz celog sveta, raznih spotova i plejbekova, publika će moći da se podseti popularnih fortmata kao što su "Grand kabare", "Lutajuća kamera", "Zvezde Granda"... Biće prikazani i koncerti pevača "Granda" u sarejevskoj "Zetri" i "Skenderiji", kao i u "Kombank areni".

Među autorima i voditeljima programa nalaze se Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Ivana Đorđević, Siniša Medić, Katarina Obradović, Milan Mitrović, Ana Sević, ali i mlade nade Jovana  Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić. Takođe, najavljena su i neka od najpoznatijih domaćih voditeljskih imena koja će predstavljati iznenađenje za publiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    15. mart 2014 | 06:56

    Najviše me raduje što će se plaćati kanal, tako da ga ni moji ukućani više nikad neće gledati. Fala ti Bože što si nas spasio od granda.

  • GoranM

    14. mart 2014 | 18:56

    Fantastično.

  • А

    15. mart 2014 | 07:29

    Dno dna,da dokusurite kulturu u Srbiji,najbolje bi bilo da izgorite zajedno sa pinkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA