CECA: Ne želim da mi Veljko posveti tetovažu! (FOTO)

- On ima pravo da iskaže svoja osećanja. Tetovaže su trend u svetu. Većina javnih ličnosti se tetovira. Nisam iznenađena, ni srećna, ali šta je, tu je - kaže Ražnatovićeva

  • 10

Nakon što je Veljko Ražnatović istetovirao ime svoje tetke Lidije, a nedavno uradio i ogromnu tetovažu koju je posvetio sestri i devojci, popularna pevačica Ceca Ražnatović kaže da nije srećna zbog toga kao i da ne bi volela da njen sin i njoj posveti tetovažu.

 

- Protivnik sam tetovaža, ali on ima pravo da iskaže svoja osećanja. Tetovaže su trend u svetu. Većina javnih ličnosti se tetovira. Nisam iznenađena, ni srećna, ali šta je, tu je - priča pevačica koja napominje da ne bi volela kada bi Veljko i njoj posvetio tetovažu.

 

 

- Ne želim da to uradi. Mene više zanimaju dela od slika na telu - objasnila je Ceca za "Kurir" i dodala da je najbitnije da su Veljko i Maša, ćerka Zvezdana Terzića, koji su nekoliko meseci u vezi, srećni i zaljubljeni, kao i da je rano da razmišlja o unucima.

 

Ražnatovićeva je prokomentarisala i da joj je drago što je njena ćerka Anastasija odlučila da se ne bavi pevanjem, i da se posveti školi.

 

 

- Nije mi žao što je pevanje ostavila po strani. Anastasija je odlučila da se posveti psihologiji zato što je to tema koja je mnogo interesuje. Pevanjem može da se bavi kad god bude želela - zaključila je Ceca.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb Cop

    15. mart 2014 | 10:39

    Decko je klasican bilmez...

  • lunar

    15. mart 2014 | 13:11

    Većina javnih ličnosti se tetovira?!?!?!?!? Kaže Ceca u komentaru na tetovaže SVOG SINA. Jel ona misli da je on javna ličnost?!?!?

  • Brrr

    15. mart 2014 | 11:16

    Glup na oca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA